Understøbning af fundament

Skal du i gang med understøbning af fundament til din bolig, så kan vi hjælpe dig.
Det er vigtigt at arbejdet bliver udført korrekt, da den fungerer som en underjordisk ”mur”, der løfter hele bygningens vægt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vi anlægger dit fundament sikkert og forsvarligt

  Hvis fundamentet ikke kan bære husets vægt, kan det give sætningsskader. Sætningsskader kan være større eller mindre og ses ofte som revner i vægge eller loft. Revner i husets ydervægge og sokkel kan også skyldes problemer med fundamentet. Derfor er det vigtigt, at fundamentet bygges og anlægges af professionelle fagfolk, da små anlægsfejl eller revner kan få alvorlige konsekvenser. Det skal nemlig kunne holde til at huset kan stå sikkert og fast. Du kan derfor få os til at lave din næste understøbning.
  Skal vi understøbe dit fundament? Så kontakt os på telefon 40 37 13 67, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til dit understøbnings projekt.

  Årsager til problemer med fundamentet

  Som sagt, kan der opstå revner i fundamentet. Husk at tjekke hus og kælder efter perioder med hård frost, da dette kan få fundamentet til at slå sprækker. 

  Er fundamentet understøbt i en blød jord, så kan det være svært for jorden at holde på konstruktionen. Jordens bæreevne afhænger nemlig af, hvor meget vand der er i jorden. 

  Er vandindholdet i jorden forskelligt under huset kan fundamentet blive ustabilt. For meget vand under fundamentet kan skylle jorden væk og underminere dele af huset.

  Vi udfører også understøbning i forbindelse med:

  • Udbygning af eksisterende bygning med én eller flere etager. Her kan der være behov for forstærkning og understøbning af bygningens fundament.
  • Sænkning af kældergulvet for at isolere under gulvet eller at øge loftshøjden i kælderen.
  • Generel renovering af bygning eller ved tilbygning i direkte forbindelse med den gamle bygning.
   

  Kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning. Så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til understøbning af fundamenter, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67Mail, Facebook eller kontaktformular

  Vi er en autoriseret kloakmester, med stor passion for etablering af fundamenter til boliger. Vi kan give dig god rådgivning og vejledning, til hvordan du sikrer din bolig bedst mod opnår et tilfredsstillende resultat. 

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer. Få et slidsstærkt og professionelt udført fundament med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.