Understøbning af fundament

Skal du igang med understøbning af fundament til din bolig, så kan vi hjælpe dig. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført korrekt, da den fungerer som en underjordisk ”mur”, der løfter hele bygningens vægt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Fundament

  Fundamentet er den underjordiske ”mur”, som bygningen bygges på og som bærer hele bygningens vægt. Den del af fundamentet, der er over jorden, kaldes for husets sokkel. Fundamentet forhindrer også fugt fra jorden i at trænge op i husets vægge.

  Hvis fundamentet ikke kan bære husets vægt, kan det give sætningsskader. Sætningsskader kan være større eller mindre og ses ofte som revner i vægge eller loft. Revner i husets ydervægge og sokkel kan også skyldes problemer med fundamentet.

  Kontakt Furesø Kloak og Beton, hvis dit hus pludselig får store revner, så kan vi vurdere årsagerne til revnerne og undersøge hvordan vi kan løse problemet. Du kan skrive til os på kontor@furesoekloak.dk eller ringe på tlf. 40 37 13 67.

  Årsager til problemer med fundamentet

  Har du problemer med dit fundament, understøber vi det. Det vil sige, at vi støber et nyt fundament under det gamle. På den måde udbedrer vi de revner og sætningsskader, dit nuværende fundament har.

  Når vi understøber et fundament, graver vi ud og understøber fundamentet et lille stykke ad gangen for ikke at beskadige huset undervejs.

  Vi udfører også understøbning i forbindelse med:

  Kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67., hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning, så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til understøbning af fundamenter, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. 

  Vi er en autoriseret kloakmester, med stor passion for etablering af fundamenter til boliger. Vi kan give dig god rådgivning og vejledning, til hvordan du sikrer din bolig bedst mod opnår et tilfredsstillende resultat.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få et slidsstærkt og professionelt udført fundament med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.