Vi er sociale

Understøbning af fundament

Skal du i gang med understøbning af fundament til din bolig, så kan vi hjælpe dig. Det er vigtigt at arbejdet bliver udført korrekt, da den fungerer som en underjordisk ”mur”, der løfter hele bygningens vægt. Udfyld vores kontaktformular og vi sørger for at sende et godt tilbud på din specifikke opgave. Få den rette fagmand til din opgave allerede i dag.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvorfor vælge os?

  ★★★★★

  God oplevelse

  Fin projektbeskrivelse, overholdelse af budget, gode og dygtige medarbejdere. Opfølgning af kundetilfredshed før faktura, god oprydning. Kan anbefales.
  Niels
  via Trustpilot

  ★★★★★

  En fantastisk megagod service

  En fantastisk megagod service. Mester og hans stab viser fuld engagement og ekspertrise i deres arbejde. De er virkelig kompetente i deres arbejde. Kan kun varmt anbefale dem.
  Lars
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Super professionelle folk

  Super professionelle folk - kommer til tiden, leverer til tiden, ikke en finger at sætte på arbejdet udført. Herudover rigtig behagelige at tale med, klar anbefaling.
  Nordsjælland
  via Trustpilot

  Vi anlægger dit fundament sikkert og forsvarligt

  Hvis fundamentet ikke kan bære husets vægt, kan det give sætningsskader. Sætningsskader kan være større eller mindre og ses ofte som revner i vægge eller loft. Revner i husets ydervægge og sokkel kan også skyldes problemer med fundamentet. Derfor er det vigtigt, at understøbning af fundamentet gøres korrekt første omgang. 
   
  For at sikre, at et fundament er korrekt konstrueret og lever op til de nødvendige sikkerheds- og kvalitetsstandarder, er det afgørende, at det overholder de aktuelle bygningsreglementer og normer for at garantere, at et fundament er korrekt konstrueret og lever op til de nødvendige sikkerheds- og kvalitetsstandarder, er det afgørende, at det overholder de aktuelle bygningsreglementer og normer.
   
  Hos Furesø Kloak & Beton sørger vi for at dit fundament udføres korrekt og overholder de aktuelle bygningsreglementer. Skal vi understøbe dit fundament? Så kontakt os på telefon 40 37 13 67, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning af fundament. Så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

  Årsager til problemer med fundamentet

  Som sagt, kan der opstå revner i fundamentet. Husk at tjekke hus og kælder efter perioder med hård frost, da dette kan få fundamentet til at slå sprækker. Er fundamentet bygget under vanskelige jordbundsforhold, såsom blød jord, så kan det være svært for jorden at holde på konstruktionen.
   
  Jordens bæreevne afhænger nemlig af, hvor meget vand der er i jorden. Er vandindholdet i jorden forskelligt under huset kan fundamentet blive ustabilt. For meget vand under fundamentet kan skylle jorden væk, hvortil fundamentet kan risikere at synke eller skride. Hvortil der medføler flere alvorlige konsekvenser for huset bestand.
   
  Jord med højt indhold af muld, tørv eller gytje, er også en faktor der kan påvirke fundamentes stabilitet, da over tid formulde og svække bæreevnen. Derudover rystelser i undergrunden, forsage skader på fundamentet. Dette kan bl.a. skyldes bygningsarbejde nær fundamentet.
   
  Har du flere spørgsmål om fundamentes betydning og hvorvidt dit fundament trænger til en understøbning, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag, ved enten at udfylde vores kontaktformular eller ring til os på Tlf. 40 37 13 67

  Få løst dine sætningsskader med vores hjælp

  Står du over for mulige sætningsskader? Det er vigtigt at være opmærksom på advarselstegn, der kan afsløre problemerne tidligt. Revner i muren, ujævnheder i gulvet samt døre der pludselig ikke kan lukkes, er almindelige indikatorer.

  Hos Furesø Kloak & Beton har vi set det hele før. En af vores kunder bemærkede små revner i sin kældervæg og døre, der begyndte at klemme. Han kontaktede os i tide, og vi kunne hurtigt identificere problemet som begyndende sætningsskader. Ved at handle hurtigt med understøbning af fundament, kunne vi forhindre yderligere skader og spare ham for store fremtidige omkostninger.

  Det er vigtigt at få en professionel vurdering, hvis der er mistanke om større sætningsskader. Vi kan give indsigt i problemets omfang og foreslå de bedste løsninger samt løse dem. Understøbning af fundament kan sikre dig mod fremtidige sætningsskader og opretholde ejendommens værdi i mange år fremover.

  Understøbning er en vigtig metode til at reparere sætningsskader. Understøbning af fundament forstærker og stabiliserer dit fundament og forhindrer yderligere sætningsskader. Det er en kompleks proces, der kræver faglig ekspertise for at sikre korrekt udførelse. Vi har hjulpet mange familier med understøbning af fundament, efter at deres huse var begyndt at sætte sig markant. Efter vores indgreb har deres hjem stået stabilt uden nye skader.

  Sætningsskader kan variere i omkostninger, afhængig af skadernes omfang og strukturens størrelse. De konkrete udgifter, kan spænde fra enkle reparationer såsom understøbning af revner, til komplekse understøbning af fundament. Det afgørende at få en grundig vurdering, så der kan udarbejdes en præcis omkostningsoversigt. Vores professionelle vurdering vil tilbyde de bedste løsninger, som sikrer langsigtede besparelser og optimal stabilitet.

  Hos Furesø Kloak & Beton er vi dedikerede til at hjælpe dig med at beskytte din bolig med understøbning af fundament. Med vores ekspertise og personlige engagement kan du trygt overlade os arbejdet med at sikre din ejendom mod sætningsskader. Kontakt os i dag for en vurdering og få ro i sindet ved at vide, at dit hjem er i de bedste hænder.

  En typisk proces for understøbning af et fundament

  Inden gravningsarbejdet påbegyndes, udfører vi en omfattende undersøgelse af fundamentet, inklusive en detaljeret inspektion og eventuelt geotekniske analyser af jordbundsforholdene. Bygningens generelle tilstand og strukturelle problemer vurderes også, da disse kan påvirke fundamentet betydeligt. Når vi har bekræftet, at alt er i orden, starter vi gravningen for at nå den del af fundamentet, der skal styrkes.

  Efter at have blotlagt fundamentet, forstærker vi det ved at indsætte beton- eller stålpæle i jorden. Pælene placeres i passende afstand fra det eksisterende fundament, og derefter fyldes området mellem pælene og fundamentet med beton. Efter at betonen er hærdet, afslutter vi processen ved at fylde udgravningen op igen

  Hvad er et fundament

  Et fundament er typisk lavet af materialer af beton og stål. Beton er et alsidigt materiale, der kan støbes i forskellige former og størrelser for at passe til bygningens behov. Stål anvendes ofte som armering i betonfundamenter for at øge deres styrke og modstandsdygtighed. fundamentet er en konstruktion, der fungerer som støtte og belastning.

  Fundamentet holder på bygningsværket og er oftest udført som en betonkonstruktion. Man bygger et fundament som bærende element for eksempelvis en bygning, hvilket er det, som vi hos Furesø Kloak & Beton udfører.

  Fundamentet er den underjordiske ”mur”, som bygningen bygges på og som bærer hele bygningens vægt. Den del af fundamentet, der er over jorden, kaldes for husets sokkel. Fundamentet forhindrer også fugt fra jorden i at trænge op i husets vægge.

  Har du problemer med dit fundament, understøber vi det. Det vil sige, at vi laver en ny understøbning af fundament under det gamle. På den måde udbedrer vi de revner og sætningsskader, dit nuværende fundament har.

  Når vi understøber et fundament, graver vi ud og understøber fundamentet et lille stykke ad gangen for ikke at beskadige huset undervejs.

  For det første øger udgravning af din eksisterende kælder din boligareal, hvilket betyder, at du kan få mere plads i dit hjem. Hvis du har brug for et ekstra værelse eller mere opbevaringsplads, kan udgravning af din kælder være en god løsning.

  For det andet kan en udgravning af din eksisterende kælder også øge værdien af dit hjem. Hvis du planlægger at sælge dit hjem i fremtiden, kan det at have en større boligareal øge din hjemmets markedsværdi og gøre det mere attraktivt for potentielle købere.

  For det tredje kan en udgravning af din eksisterende kælder også forbedre dit hjemmets isolering. Da jorden omkring dit hjem er en naturlig isolator, kan det give en ekstra beskyttelse modkulde og varme, hvilket kan reducere dine energiomkostninger og gøre dit hjem mere energieffektivt.

  Hvornår skal du have understøbt fundamentet

  Nogle gange kan det være nødvendigt at understøbe fundamentet for at sikre bygningens stabilitet. Fundamentet fungerer som en mur, der holder bygningen på plads, og det er derfor vigtigt at have et stærkt og pålideligt fundament, især hvis du planlægger at bygge noget stort oven på det.
   
  Revner i kældervæggene eller den nederste del af ydermuren kan indikere, at fundamentet har brug for understøttelse. Dette kan især ske i perioder med hård frost. Hvis fundamentet står i blød jord, kan det også skride og kræve understøttelse.
   
  Det er vigtigt at holde øje med fundamentet på dit hus og sørge for at tage de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at det forbliver stabilt og sikkert. Tag kontakt til os allerede i dag og fortæl os om din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig.

  Få et solidt fundament

  Fundamentet er den vigtigste del, hvis du skal bygge nyt hus, skur eller tilbygning – også hvis du bare skal bygge et drivhus. En god understøbning af fundament er afgørende for, at bygningen holder og der ikke senere kommer skader.
   
  Med et rigtigt udført fundament, slipper du for enorme udgifter senere i byggeprocessen. Furesø Kloak og Beton har mange års erfaring, og har gennem tiden udført talrige kvalitets fundamenter for vores kunder. Du kan derfor trygt vælge os, til at lægge et holdbart fundament, som din bolig kan hvile på.
   
  I Danmark består jordbunden af mange forskellige typer af jord, nogle hårde og andre bløde. Det er derfor alfa omega, at få undersøgt jordtypen på din grund inden arbejdet påbegyndes. Derfor kan du altid forvente et grundigt forarbejde fra os, hvor vi undersøger grund, inden vi begynder på opgaven.
   
  Vi har i over 20 år med støbt alle typer af fundamenter til nybyggeri. Vi ved derfor at uden et godt fundament, bliver byggeprojektet aldrig helt godt. Hos os får du udført professionelt støbearbejde fra kompetente fagfolk, så du får et holdbart resultat – hver gang.

  Kontakt os i dag og book en tid til inspektion af din opgave. Du kan skrive til os på kontor@furesoekloak.dk eller ringe på 40 37 13 67.

  Vil du vide mere?

  • Udbygning af eksisterende bygning med én eller flere etager. Her kan der være behov for forstærkning og understøbning af bygningens fundament.
  • Sænkning af kældergulvet for at isolere under gulvet eller at øge loftshøjden i kælderen.
  • Generel renovering af bygning eller ved tilbygning i direkte forbindelse med den gamle bygning.

  Kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning. Så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

  Fundamentet er det nederste bærende element af en bygningskonstruktion. Vi støber altid fundamenter i beton af bedste kvalitet for at sikre en bæredygtig løsning. Fundamentet bærer vægten af husets stabiliserende vægge og tagkonstruktion, så huset ikke synker sammen.
  Det er derfor vigtigt, at fundamentet bliver støbt korrekt, så man undgår sætnings- og fugtskader.

  Vi foretager altid en vurdering af jordbunden, geografien og bygningens konstruktion, så du får et fundament, der kan bære bygningen i mange år uden problemer. Vi vejleder også i forhold til de helt særlige forhold, der gør sig gældende for netop dit projekt.

  Vi har stor erfaring med fundamenter til tilbygninger, garager, staldbygninger, fabriksbygninger og lagerbygninger.

  Skal du have lavet et fundament, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi kommer altid og besigtiger projektet, før vi kommer med et tilbud.

  Har dit nuværende fundament revner eller sætningsskader, udfører vi også understøbning af fundamenter, hvor vi støber et nyt fundament under det gamle og på den måde udbedrer skaderne.

  Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig.
  Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig. Det påvirker dit fundament.

  Måske har du ikke revner eller andre skader på det udendørs fundament. Men der kan også være behov for at fundamentet stabiliseres indvendigt. Det ses ofte i forbindelse med udgravning af kælderen, som kan være grundet et ønske om mere plads eller en fugtig kælder.

  Vi kan hjælpe dig med både understøbning af fundamentet, en ny kælder eller forbedre fundamentet i din nuværende.

  Men uanset hvilken type udgravning du ønsker, så har støbning af et nyt fundament i kælderen flere fordele. Hvis din kælder har tendens til at være fugtig, får du derned muligheden for at fugtsikre den, samt radonsikre og få et bedre isoleret kældergulv.

  Dette vil give dig et meget bedre indeklima i din kælder, hvilket også vil have en positiv indvirkning, på indeklimaet i resten af huset.

  Selvom understøbning af kælderfundamentet kan virke som et omstændigt projekt at , så er vores erfaring at det er en rigtig god investering, da du får mere plads, bedre isolering og en højere boligværdi.

  Vi er med dig hele vejen igennem, så du altid har faglig og kompetent rådgivning og vejledning lige ved hånden.

  Det kan være en udfordring at give en præcis pris på, hvad en understøbning af fundamentet vil koste. Det skyldes at der er mange faktorer, som har en indflydelse på prisen.
  Blandt andet om der er tale om renovering eller støbning af nyt fundament, hvor stort arealunderstøbningen skal afdække, om der er tale om en sokkel, kælder eller noget helt tredje, samt detaljegraden af skaden.

  Vi hjælper både private husejere og erhvervsdrivende med at få et stabilt fundament igen. Med os som samarbejdspartner er du garanteret et resultat, der er holdbart og slidstærkt nu, såvel som fremtiden.

  Vi har hjulpet mange med understøbning af fundament for en lang række af kunder, hvor opgaverne både har været store og små. Derfor er vi sikre på, at vi også har den rette erfaring til at kunne påtage os din opgave.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit fundament, eller hvis du ønsker et mere vejledende prisoverslag.

  Tjek dit fundament

  Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig.

  Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig.

  Det påvirker dit fundament.

  Kig særligt efter dette:

  • Revner i sokkel og i murværket
  • Revner på kældervægge
  • Fugt i kælderen, skimmelsvamp og fugt i facaderne. Dette kan skyldes fugt i fundamentet og opstår som revner i fundamentet.
  Omkostningerne ved at understøtte et fundament kan variere betydeligt og afhænger af flere faktorer. Tilstanden af fundamentet er en vigtig faktor, der kan have afgørende betydning for omkostningerne.
   
  I tilfælde af ældre bygninger med omfattende sætningsskader, vil det ofte kræve mere omfattende understøtningsarbejde, hvilket kan medføre højere omkostninger. Størrelsen på bygningen spiller også en rolle, da større bygninger naturligvis kræver mere materiale og tid til understøtning.
   
  Som antydet, er det svært at give en præcis prisberegning, da omkostningerne afhænger af mange variable faktorer. For en mere detaljeret prisestimat på dit specifikke fundament, er du velkommen til at kontakte Furesø Kloak på tlf. 40 37 13 67, eller udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre mere om dit byggeprojekt.

  Generelt kan man sige, at en udgravning af kælder koster mellem 2.000 og 5.000 kroner pr. kvadratmeter. Dette kan lyde dyrt, men det er vigtigt at huske på, at der er mange ting, der går ind i prisen.

  Først og fremmest skal der ske en grundig planlægning af udgravningen. Der skal tages højde for eventuelle ledninger og rør, der ligger i jorden, samt eventuelle bygningsreglementer og tilladelser, der skal ansøges om.

  Dernæst skal der ske en selve udgravningen af kælderen. Dette kræver maskiner og arbejdere, der skal gøre jorden klar til at lægge beton og bygge selve kælderen.

  Endelig skal der laves en afsluttende afslutning af kælderen, hvor der skal lægges gulv, monteres døre og vinduer samt installeres eventuelt køkken og bad. Alt dette er med til at øge prisen på udgravningen, men det er samtidig også med til at sikre, at kælderen bliver funktionel og brugbar.

  Problemer med fundamentet er ofte på ydersiden af væggen, her kan ydervæggen eller soklen have revner eller andre skader. Nogle revner anses som værende alvorlige, og andre revner kan endda være harmløs.

  Men opdager du pludselig en stor revne i din ydervæg på dit hus, så vil det være en god ide at ringe efter fagfolk, så revnen kan understøbes hurtigst muligt.

  Når vi understøber fundamentet på dit hus udefra, stabiliserer vi både ydervægge og soklen, så vi er sikre på, at fundamentet kan, bærer din bolig vægt. Ellers risikerer du at huset synker sammen. Den mest almindelige måde at understøbe fundamentet på, er ved at støbe et nyt fundament under det originale.

  Har du mistanke om at der er revner i din sokkel eller ydervægge, eller er du i tvivl om eksisterende revner er alvorlige?
  Så kontakt os og få kompetente øjne til at se på problemet.

  Vi hos Furesø Kloak og Beton er stolte over at tilbyde vores ekspertise inden for emnet: Nyt fundament under gammelt hus. Et fundament udgør rygraden i ethvert byggeri, og når det kommer til gamle huse, er der ofte udfordringer i form af svækkede eller beskadigede fundamenter. Vores ekspertise kommer til undsætning i sådanne tilfælde. Vi forstår vigtigheden af at bevare den historiske værdi og charme i et ældre hus samtidig med at et solidt og stabilt fundament skabes.

  Vi har omfattende erfaring med forskellige metoder til at konstruere nye fundamenter under gamle huse. Afhængigt af situationen kan vi anvende teknikker som mikropæler, krybegrundmure eller armerede betonplader for at sikre et stabilt og holdbart fundament.

  Vi lægger stor vægt på kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Når vi lægger et nyt fundament under et gammelt hus, går vi aldrig på kompromis med vores værdier. Vores mål er at levere en løsning, der ikke kun opfylder dine behov, men også overstiger dine forventninger.

  Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et nyt fundament under dit ældre hus. Vores erfarne team står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig rådgivning og skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov.

  Som sagt er de mest almindelige tegn på skader i fundamentet eller på soklen er i form af revner. Disse revner kan vise sig på flere forskellige overflader i din bolig, blandt andet vægge, gulve og endda i form af fugtskader. En vigtig funktion af fundamentet er nemlig at holde fugt ude.

  Soklen på huset er en af de mest udsatte områder, eftersom den er i meget tæt kontakt med en kold og fugtig jord.

  Det er derfor ikke ualmindeligt at der forekommer revner i din sokkel. Vi er også fortalere for at du som husejer holder godt øje med den og eventuelle revner der skulle forekomme, både indvendigt og udvendigt.

  Hen over tid er det helt almindeligt at dit hus påvirkes af vind og vejr, samt gnidninger i jorden, som forårsager revnerne. I nogle tilfælde vil ikke være nødvendigt at gøre noget ved revnerne.

  I andre tilfælde vil der være behov for en renovering eller reparation af soklens revner. Dette er med til at skabe et sundt fundament, som på længere sigt kan spare dig for penge.

  Hvis du ønsker en faglig og kompetent vurdering af revnerne i din sokkel, så er du kommet til det rette sted. Med mere end 20 års erfaring, har vi uden tvivl de rette kvalifikationer og erfaring, til også at kunne understøbe din sokkel.

  At påtage sig opgaven med selv at understøtte et fundament kræver en grundig forståelse af de tekniske detaljer. For mange private, uden tidligere erfaring inden for feltet, kan det være en stor mundfuld, da den ofte involverer brug af avanceret udstyr og specifik viden. Det er afgørende at sikre, at alle relevante tilladelser og sikkerhedsforanstaltninger er i orden.
   
  Desuden skal man overveje tidsaspektet. En ufaglært person vil typisk bruge væsentligt længere tid på at understøtte et fundament sammenlignet med en professionel. Det er derfor vigtigt at vurdere, hvor meget tid man er villig til at investere i projektet, og sætte realistiske forventninger til tidsforbruget.
   
  Skal vi varetage din opgave. Så kontakt os på telefon 40 37 13 67, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning af fundament.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til understøbning af fundamenter, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67Mail, Facebook eller kontaktformular

  Vi er en autoriseret kloakmester, med stor passion for etablering af fundamenter til boliger. Vi kan give dig god rådgivning og vejledning, til hvordan du sikrer din bolig bedst mod opnår et tilfredsstillende resultat. 

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer. Få et slidsstærkt og professionelt udført fundament med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ring til os