Vi er sociale

Reparation

Søger du reparation til din kloak? Hos Furesø Kloak og Beton identificerer vi problemet og løser den effektivt for dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tv-inspektion til reparation

  For at finde skaden på kloakledningen vil vi i første omgang lave en tv-inspektion af ledningsnettet. På den måde kan vi finde problemerne uden at grave alle rørledningerne op.

  Hvad skal bruge reparation?

  Der kan være en række årsager til, at din kloak ikke fungerer optimalt og vi anbefaler derfor, at man i første omgang selv undersøger problemet.

  Er din køkken- eller toiletvask eksempelvis stoppet, behøver problemet ikke være kloakken. Det kan være vandlåsen, der er stoppet til med fedt og sæberester. Vandlåsen kan uden de store problemer skilles ad og renses.

  Fjerner dette ikke forstoppelsen, ligger problemet længere nede i afløbet. Du kan købe en rensefjeder og se, om du kan nå forstoppelsen fra brønden med den.

  Har du fortsat problemer kan du kontakte os, så kommer vi og tager os af problemet. Ring til os på tlf. 40 37 13 67 eller e-mail kontor@furesoekloak.dk.

  Vi kan hjælpe med alle former for kloakarbejde.

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

  Send os en emickmediadk@gmail.com på kontor@furesoekloak.dk og beskriv opgaven kort.

  Forsikring

  Når skader på kloak og ledninger skal udbedres, kan det være dækket af forsikring. Du bør derfor tjekke med dit forsikringsselskab, om de har særlige forbehold eller krav.

  Skader på rørledningerne

  En forstoppelse i kloakledningen kan også opdages ved, at vandet fra toilet og bruser ikke løber væk eller løber meget langsomt væk. Det kan også være, at afløbet i brusenichen gurgler, når du trækker ud i toilettet. Stopper din kloak ofte til, kan der være skader på kloakledningen. Der er forskellige muligheder for reparation, men først skal problemet findes. Vi kommer altid på besigtigelse først, så vi sammen kan gennemgå problemerne og finde den bedste løsning.

  Punktreparation eller strømpeforing

  Afhængig af skaden på din kloak, hvor gammel kloakken er og hvor skaden sidder, kan kloakken repareres på forskellige måder. Ved punktreparation og strømpeforing reparerer vi den eksisterende ledning uden at grave rørene op.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål vedrørende reparation af din kloak, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller via vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig hele året rundt.

  Vi har dygtige og kompetente medarbejdere, med ekspertisen at give dig gode råd og vejledning. Vi vender hurtigt tilbage på alle henvendelser. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få repareret din kloak med Furesø Kloak og Beton.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til os