Nyanlæg af kloak

Skal du have anlagt ny kloak? Furesø Kloak og Beton er din autoriseret kloakmester, som kan håndtere opgaven effektivt for dig. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du får et tilfredsstillende resultat.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Kloak

  Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester. Vi har struktører og rørlæggere ansat, der alle er uddannede i Danmark. Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestres garantiordning, hvilket betyder, at du får op til 50.000 kroner i dækning, hvis vi laver en fejl. Vi er også med i Teknologisk Instituts Kontrolinstans og tilknyttet Byggeriets Ankenævn. Det er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver.

  Se hvad vi tilbyder

  Kloakarbejde er skjult arbejde. Når først arbejdet er afsluttet og jorden dækker kloakken, er det svært for dig at tjekke for fejl eller mangler. Derfor er det afgørende for os, at du har tillid til vores arbejde.

  Vi har eksisteret i 20 år og har arbejdet med kloak siden 2000. Det er din sikkerhed for, at vi er et stabilt firma, som også er der, når du har spørgsmål til installationen efter arbejdet er udført.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, er du velkommen til at skrive til os på kontor@furesoekloak.dk eller ved at ringe til os. Vi kan træffes på telefon 40 37 13 67

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

  Send os en emickmediadk@gmail.com på kontor@furesoekloak.dk og beskriv opgaven kort.

  Gode råd til anlæg af ny kloak

  Spildevandsrensning

  Flere steder i Danmark er det desværre ikke muligt at blive tilkoblet offentlig kloak. En løsning på dette problem er at få anlagt et minirensningsanlæg, hvis du er langt fra en offentlig kloak og derfor ikke har andre muligheder for at komme af med dit spildevand.

  Vi har stor erfaring med etablering af spildevandsrensning i det åbne land, hvor der ikke er offentlig kloak. Oftest er et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg den bedste løsning.

  Nedsivningsanlæg

  Et nedsivningsanlæg består af en bundfældningstank, der tilbageholder grove partikler og slam. Den skal tømmes med slamsuger min. en gang årligt. Når spildevandet har passeret bundfældningstanken, pumpes det ud i et nedsivningsanlæg.

  Den endelige rensning af spildevandet foregår biologisk i et stenlag under sivestrengene. Det er naturens egne bakterier og mikroorganismer, der optager næringsstofferne fra spildevandet, mens det langsomt siver ned.

  Minirensningsanlæg

  Et minirensningsanlæg er Rolls Royce-udgaven af et nedsivningsanlæg. Et minirensningsanlæg består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank, hvor den biologiske rensning foregår.

  Rensningen udføres af bakterier og mikroorganismer i tanken. Når det rensede spildevand løber videre fra anlægget, er det i princippet rent nok til at drikke. Derfor må det ledes direkte tilbage til naturen enten i å eller sø.

  Vi anlægger minirensningsanlæg fra WaterSystems Bioclean, der er verdens førende på området og det er et anlæg, vi fuldt ud kan stå inde for.

  Alternativer

  Der findes flere typer af anlæg til spildevandsrensning i det åbne land. Rodzoneanlæg, lukket- eller åbent pileanlæg, biologisk sandfilteranlæg, beplantet filteranlæg.

  Når du vælger anlæg, skal du tage højde for flere ting bl.a. jordbundsforhold, omgivelser samt hvor meget vand du bruger. Du skal også tage højde for, om du skal bruge det til helårshus eller sommerhus. Uanset kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

  Hvis du er i tvivl om du har mulighed for at få anlagt et minirensningsanlæg, eller gerne vil vide mere om de forskellige løsninger, så kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67

  Kontakt os allerede i dag

  Har du spørgsmål til hvordan du får anlagt en ny kloak, så tag endelig fat i os på tlf.40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig hele året rundt.

  Alle vores medarbejdere er dygtige kloakmestre, som har ekspertisen at give dig gode råd og vejledning. Vi vender hurtigt tilbage på alle henvendelser. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få anlagt en moderne kloak, der matcher dine behov med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.