Kloakarbejde

Søger du effektivt og professionelt kloakarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Kloakopgaver er Furesø Kloak og Betons kernekompetence. Vi har mange års erfaring med anlæg af nye kloakker og kloakrenovering.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vedligeholdt kloakarbejde

  En kloak, der bliver vedligeholdt godt, kan holde i over 30 år – derfor er det vigtigt, at den bliver anlagt rigtigt. Forkert anlagte kloakker kan medføre gener, som spænder fra rotter over lugtgener til oversvømmede kældre.

  Certificeret Kessel servicetekniker

  Vi kommer altid og besigtiger arbejdet og bruger god tid på at tale arbejdet igennem for at sikre, at du har den fornødne viden og dermed tryghed i at lade os udføre arbejdet. Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre og derfor dækket af deres garantiordning. Furesø Kloak og Beton er ydermere certificeret Kessel servicetekniker, som sikrer de bedste produkter på markedet til højvandssikring. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Vi anbefaler og installerer udelukkende Kessels produkter og har en særlig uddannet tekniker med godkendelse fra Kessel.

  Vi klarer dit kloakarbejde

  Vi har over 20 års erfaring med kloakarbejde, og kan derfor levere kvalificerede løsninger til din opgave. Du har som kunde altid vores fulde fokus, så du opnår et tilfredsstillende resultat, der opfylder dine behov og ønsker – hver gang.

  Hos Furesø Kloak og Beton forbereder vi os grundigt til alle opgaver. Det gør vi bl.a. ved at besigtige alle opgaver inden arbejdet påbegyndes. Vi undersøger din kloak ned til mindste detalje, så vi undgår ubehagelige overaskelser senere. Med et godt forarbejde sikrer vi, at at arbejdet altid bliver udført bedst muligt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi holder dig som kunde fuldt opdateret gennem hele forløbet. Vi sætter en ære i, at du føler dig tryg, fra start til slut i processen. Vores medarbejdere har gode menneskelige kompetencer, og ekspertisen til at besvare alle dine spørgsmål.

  Få et langtidsholdbart og tilfredsstillende resultat til dit kloakarbejde, med en autoriseret kloakmester.

  Alle medarbejdere fra Furesø Kloak og Beton, har kompetencerne til at udføre kloakservice til alle tænkelige opgaver på området.

  Kontakt os i dag på tlf. 40 37 13 67. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Holdbare kloakløsninger

  Vi tilbyder holdbare løsninger til alle kloakopgaver. Hos Furesø Kloak og Beton får du et topmoderne og modstandsdygtigt kloaksystem, som du kan stole på i mange år fremover.

  Det er helt normalt at opleve kloakproblemer i hjemmet. Et af de typiske problemer er besværlige tilstopninger, som kan give ubehagelige lugte og oversvømmelse. Vi løser alle kloakproblemer – store som små.

  Du kan derfor trygt overlade din kloakopgave til os.

  Vi benytter de bedste maskiner og materialer til at udføre kloakarbejdet med. Det sikrer det bedste resultat for dig. Vi efterlader aldrig en opgave før den er 100% fuldført. Vi garanterer dig den bedste løsning – uanset opgaven.

  Har du brug for professionel råd- og vejledning, så har vi medarbejdere med de helt rette kompetencer, til at hjælpe dig videre. Vi elsker vores arbejde og nyder at lave kvalitets kloakarbejde til vores kunder.

  Vi møder dig med et smil på læben, når vi rykker ud til din opgave.

  Vi vender dit irriterende kloakproblem til en god oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 40 37 13 67.

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål til vores kloakarbejde, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig hele året rundt.

  Alle vores medarbejdere er dygtige kloakmestre, med ekspertisen at give dig gode råd og vejledning. Vi vender hurtigt tilbage på alle henvendelser. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få udført et effektivt kloakarbejde med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.