Vi er sociale

Kloakarbejde

Søger du effektivt og professionelt kloakarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Kloakopgaver er Furesø Kloak og Betons kernekompetence. Vi har mange års erfaring med anlæg af nye kloakker og kloakrenovering.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vedligeholdt kloakarbejde

  En kloak, der bliver vedligeholdt godt, kan holde i over 30 år – derfor er det vigtigt, at den bliver anlagt rigtigt. Forkert anlagte kloakker kan medføre gener, som spænder fra rotter over lugtgener til oversvømmede kældre.

  Certificeret Kessel servicetekniker

  Vi kommer altid og besigtiger arbejdet og bruger god tid på at tale arbejdet igennem for at sikre, at du har den fornødne viden og dermed tryghed i at lade os udføre arbejdet. Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre og derfor dækket af deres garantiordning. Furesø Kloak og Beton er ydermere certificeret Kessel servicetekniker, som sikrer de bedste produkter på markedet til højvandssikring. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Vi anbefaler og installerer udelukkende Kessels produkter og har en særlig uddannet tekniker med godkendelse fra Kessel.

  Vi klarer dit kloakarbejde

  Vi har over 20 års erfaring med kloakarbejde, og kan derfor levere kvalificerede løsninger til din opgave. Du har som kunde altid vores fulde fokus, så du opnår et tilfredsstillende resultat, der opfylder dine behov og ønsker – hver gang.

  Hos Furesø Kloak og Beton forbereder vi os grundigt til alle opgaver. Det gør vi bl.a. ved at besigtige alle opgaver inden arbejdet påbegyndes. Vi undersøger din kloak ned til mindste detalje, så vi undgår ubehagelige overaskelser senere. Med et godt forarbejde sikrer vi, at at arbejdet altid bliver udført bedst muligt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi holder dig som kunde fuldt opdateret gennem hele forløbet. Vi sætter en ære i, at du føler dig tryg, fra start til slut i processen. Vores medarbejdere har gode menneskelige kompetencer, og ekspertisen til at besvare alle dine spørgsmål.

  Få et langtidsholdbart og tilfredsstillende resultat til dit kloakarbejde, med en autoriseret kloakmester.

  Alle medarbejdere fra Furesø Kloak og Beton, har kompetencerne til at udføre kloakservice til alle tænkelige opgaver på området.

  Kontakt os i dag på tlf. 40 37 13 67. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Holdbare kloakløsninger

  Vi tilbyder holdbare løsninger til alle kloakopgaver. Hos Furesø Kloak og Beton får du et topmoderne og modstandsdygtigt kloaksystem, som du kan stole på i mange år fremover.

  Det er helt normalt at opleve kloakproblemer i hjemmet. Et af de typiske problemer er besværlige tilstopninger, som kan give ubehagelige lugte og oversvømmelse. Vi løser alle kloakproblemer – store som små.

  Du kan derfor trygt overlade din kloakopgave til os.

  Vi benytter de bedste maskiner og materialer til at udføre kloakarbejdet med. Det sikrer det bedste resultat for dig. Vi efterlader aldrig en opgave før den er 100% fuldført. Vi garanterer dig den bedste løsning – uanset opgaven.

  Har du brug for professionel råd- og vejledning, så har vi medarbejdere med de helt rette kompetencer, til at hjælpe dig videre. Vi elsker vores arbejde og nyder at lave kvalitets kloakarbejde til vores kunder.

  Vi møder dig med et smil på læben, når vi rykker ud til din opgave.

  Vi vender dit irriterende kloakproblem til en god oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 40 37 13 67.

  Vi udfører forskellige former for kloakarbejde

  Reparation

  Kloakreparation er en ydelse, som er en del af kloakservice. Har du problemer med oversvømmelse, kloakgener eller rottebesøg, så kan det skyldes, at din kloak er utæt eller defekt.

  Her vil kloakreparation være den rette ydelse for dig. I forbindelse med vores kloakarbejde bruger vi TV-inspektion. TV-inspektion består af et kamera, som vil hjælpe os med at identificere problemet og tjekke din kloaks tilstand.

  Når vi har fundet frem til det konkrete problem, ved vi præcis, hvad der skal til for at løse problemet. Ofte vil strømpeforing være den rette løsning. Det kan også være at din kloak har behov for en kloakrensning. Hvordan din kloak skal repareres afgøre vi, når problemet er undersøgt nærmere.

  Gulvafløb

  Som din autoriseret kloakmester, har vi mange års erfaring med udskiftning af gulvafløb.

  Få skiftet dit gulvafløb og undgå lugtgener og problemer med vandgennemstrømning.

  I Danmark har vi specifikke regler omkring kloakarbejde. Der er dermed særlige regler i forhold til gulvafløb, som skal overholdes.

  Indeholder dit badeværelse enten en bruser eller et badekar, skal der være et gulvafløb. Afløbet er med til at undgå oversvømmelser og vandskader.

  TV-inspektion

  Oplever du problemer med kloakken, så anbefaler vi, at du får foretaget en TV-inspektion.

  Vi anvender et videokamera, når vi udfører TV-inspektion, og på den måde kan vi hurtigt og effektivt identificere og opklare dit kloakproblem. En TV-inspektion gør, at vi kan udpege det konkrete problem og dermed komme frem til den bedste løsning, når vi udfører den helt rigtige form for kloakarbejde.

  Brønde

  Skal du have udskiftet din brønd, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring med udskiftning af brønde.

  Når du skal have etableret en ny brønd, skal du tage stilling til, om du ønsker dig en tagnedløbsbrænd, en spulebrønd eller en pumpebrønd. Er du i tvivl om, hvilken type brønd du skal vælge, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig. Vi lytter til dine behov, og sammen vil vi komme frem til den bedste løsning for dig.

  Punktreparation

  Vi anvender punktreparation i forbindelse med skader på kloakken. Har din kloak et defekt område som skal repareres, så vil vi foretage en punktreparation.

  Vi starter med at udføre en TV-inspektion for at vide præcis, hvor skaden befinder sig. Vi har mere end 20 års erfaring med punktreparationer i forbindelse med kloakarbejde.

  Rottesikring

  Hvis du oplever rottebesøg, er det utrolig vigtigt, at du kontakter os. Rotter bærer mange smitsomme sygdomme heriblandt Weils og salmonella.

  Som en del af vores kloakarbejde afhjælper vi dit problem ved at installere en rottespærre og rottesikring. Gennem vores kloakarbejde sikrer vi dit hjem, så du undgår kloakbesøg.

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål til vores kloakarbejde, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig hele året rundt.

  Alle vores medarbejdere er dygtige kloakmestre, med ekspertisen at give dig gode råd og vejledning. Vi vender hurtigt tilbage på alle henvendelser. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få udført et effektivt kloakarbejde med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til os