Vi er sociale

Tv-inspektion

Vil du gerne have undersøgt din kloak med Tv-inspektion? Så har Furesø Kloak og Beton det rette udstyr og ekspertisen til at hjælpe med dette.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel Tv-inspektion

  Ved kloakproblemer vil vi i langt de fleste tilfælde udføre en tv-inspektion af kloakken.

  Inspektionen foregår med et lille kamera, der sendes ned i kloakken. På den måde kan problemerne kortlægges uden at kloakken skal graves op. Vi hjælper dig med alle former for autoriseret kloakarbejde, så ligegyldig hvad vi finder, kan vi hjælpe dig.

  I forbindelse med tv-inspektionen optages en video af din kloak. Derefter får du tilsendt et link til optagelserne og en rapport. Vi gennemgår gerne videoen med dig og udpeger problemområderne.

  Du skal bruge tv-inspektion i følgende tilfælde

  Efter inspektionen ser operatøren videoen igennem og noterer på filmen, hvor skaderne er. Bagefter laver han en tv-rapport, som opsummerer skaderne.

  Når skadens omfang er dokumenteret, kan vi begynde reparationen. Ved mindre skader kan det klares med ”no dig”-reparationer, dvs. uden opgravning. Ved større skader eller flere brud kan det være nødvendigt at grave rørene op.

  Du er velkommen til at give os et kald og hør mere. Du kan træffe os på telefon 40 37 13 67.

  Skader på kloakken

  Skaderne kategoriseres i 4 klasser:

  Eksempler på fejl i kloakledning:

  Hvis rørskaderne er i kategorien 3 eller højere, kan de være dækket af din rørskadeforsikring. Det kan være en god idé at sætte sig ind i reglerne for din nuværende forsikring. Her er nogle områder, hvor du skal være opmærksom på, om din forsikring dækker.

  Du kan få uvildig rådgivning, hvis du selv kontakter en kloakmester. Kloakmesteren kan på denne måde blive DIT talerør over for forsikringsselskaberne og tale DIN sag. Kloakmesteren sender video og tv-rapport til forsikringsselskabet sammen med skadesanmeldelsen.

  Vi giver også råd og vejledning i forbindelse med forsikringsskader.

  Kontakt os gerne for en TV-inspektion

  Vi kan hjælpe dig med alle spørgsmål inden for Tv-inspektion, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, mail kontor@furesoekloak.dk eller udfyld vores kontaktformular.

  Vores professionelle medarbejdere, har stor passion for vedligeholdelse af kloakker. Vi står derfor klar til at give dig god rådgivning og vejledning. Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få kortlagt din kloak med grundig inspektion af din kloak.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ring til os