Vi er sociale

Referencer

Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hotel Sankt Annæ

  Hotel Sankt Annæ, beliggende i hjertet af København, stod over for en udfordring med deres eksisterende fedtudskiller i rustfrit stål. Udskillertanken var i løbet af årene tæret op.

  Dette gav en masse lugtgener, som var til gene for især hotellets ansatte. Adgangsforholdene på stedet var snævre, og udskilleren var placeret i en eksisterende betongruppe, hvorfor løsningsmulighederne var få.

  Hotellet havde af flere omgange forsøgt at finde en holdbar løsning – dog uden held.

  Læs artiklen her.

  Peter Metz

  Jeg kan på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton. Jeg har siden 1996 haft firmaet til at udføre adskillige projekter i min villa og i mit sommerhus.

  I villaen i Gentofte tæller projekterne bl.a. anlæggelse af swimmingpool, udbygning af haveanlæg, udskiftning af døre og vinduer, opførelse af ny terrasse samt opsætning af en carport. I sommerhuset har Furesø Kloak og Beton bl.a. stået for udskiftningen af ståltaget, anlæggelse af tennisbane, anlæggelse af have samt indretning af garagen til vaskekælder, sauna og brusebad.

  Firmaets medarbejdere har altid været åbne over for nye ideer og de er kommet med forslag til, hvordan projekterne kunne føres ud i livet. Jeg har været meget glad for og tilfreds med samarbejdet.

  Randi Annikki Mortensen

  Efter et stort skybrud, der resulterede i en oversvømmet kælder, blev det nødvendigt at sikre huset mod lignende oversvømmelser. Furesø Kloak og Beton gav os en grundig gennemgang af de problemer, der skulle løses og en efterfølgende klar tidsplan, som blev overholdt gennem hele processen.

  Arbejdet med huset blev dog mere omfattende, end vi havde forestillet os. På trods af det fortsatte medarbejderne arbejdet langt over almindelig arbejdstid, hvis der var en opgave, der skulle løses. Dette var uden ekstra beregning.

  Vi fik forbedret husets kloakforhold med nedløbs-, afløbs- og sandfangsbrønde samt højvandslukke. Kældervæggene blev repareret og vi fik nedlagt dræn. I gården fik vi lagt nye fliser og udført andre belægningsopgaver i haven. Efterfølgende indgik vi en aftale med Furesø Kloak og Beton om et tilbagevendende kloakeftersyn.

  I vores hus har vi gennemført flere større renoveringer de sidste par år og vi har generelt haft gode erfaringer med håndværkere, men vi har aldrig oplevet et så dedikeret team som Furesø Kloak og Beton. Medarbejderne i Furesø Kloak og Beton er dygtige, kompetente og pålidelige og det var altid til at få fat i Furesø Kloak og Beton, når der opstod uforudsete problemer, som f.eks. en mindre forsinkelse pga. frost.

  Vi har været meget tilfredse med resultaterne og arbejdet fra Furesø Kloak og Beton. Vi har og vil fortsat anbefale Furesø Kloak og Beton.

  Susanne Duurhus

  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

  Det er min opfattelse, at Furesø Kloak og Beton sætter en ære i, at de anbefaler løsninger af bedste kvalitet. Dette gør de uden at oversælge unødvendige og dyre løsninger.

  Efter færdiggørelsen af arbejdet har Furesø Kloak og Beton ydet forbilledlig service. De har udvist stort engagement i at sikre, at løsningerne har fungeret tilfredsstillende og jeg kan derfor på det varmeste anbefale firmaet til alle typer kloakopgaver.

  Mads Bendtsen, Birkerød

  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum. Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder og hvordan de kunne føres ud i livet. Arbejdet blev udført til vores største tilfredshed og de har været gode til at overholde alle aftaler om at tage mest mulig hensyn til den eksisterende bolig og flisebelægning. Teamet har desuden været særdeles nemme og venlige at omgås, og jeg kan derfor give Furesø Kloak og Beton mine varmeste anbefalinger.

  Annegrete og Anders Brusendorff, Strandgaard, Skibby.

  Vi havde en drøm om at få lavet et sted, hvor vi kunne avle konkurrenceheste. Med hjælp fra Furesø Kloak og Beton fik vi lavet en ny stald med ni bokse, løbebånd og solarium til hestene. Under hele processen har vi følt os trygge, og vi er fuldt tilfredse med løsningen. Der har været klar og tydelig kommunikation under processen og alle deadlines samt aftaler er blevet overholdt.

  Vi har følt, at vi i samarbejde med Furesø Kloak og Beton har været i centrum som bygherren under hele byggeriet. Vi har fået individuelle og fleksible løsninger. Furesø Kloak og Beton sikrer, at kunden får høj kvalitet, hver gang de udfører en opgave og de sørger for at overholde indgåede aftaler og leveringstider.

  Ring til os