Kælderrenovering

Har du brug for at få udført en kælderrenovering? En renovering forlænger levetiden af din kælder og giver den samtidig et moderne løft, der passer bedre til nutidens behov.

Hos Furesø Kloak og Beton kan vi renovere din kælder til en konkurrencedygtig pris. Vores medarbejdere har erfaringen og ekspertisen til at yde kvalitetsrenovering, uanset hvilken opgave vi skal lave.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Er det tid til en kælderrenovering?

  Er det tid til at udvide din eksisterende kælder, eller trænger den blot til en ombygning eller renovering? Hvad end du ønsker Furesø Kloak og beton skal lave, så kan vi hjælpe. Vores dygtige fagmænd laver veludført arbejde, og har alle de rette uddannelser og certifikater til at renovere din kælder.

  Mange gamle kældre lever ikke op til nutidens standarder. Vores behov har ændret sig gennem tiden og ligeså har behovet for opbevaring, som kan stå i sikkerhed fra skader og tyveri. Pladsforholdene kan være små, og selve indretning af kælderrum passer ikke nødvendigvis til de ting, som vi har brug for at opbevare i dag.

  Derfor er det oplagt at få lavet en kælderrenovering, så det bliver mere enkelt og nemt at udnytte pladsen i hjemmet. 

  Fugt og svamp i kælderen

  I gamle kælderrum kan muligheden for udluftning være dårlig. Det kan give udfordringer med fugt og svamp, som kan sprede sig. På længere sigt kan det give problemer med indeklimaet, men også sætte sig på ting, som du opbevare i dit kælderrum.

  I værste tilfælde, kan svamp blive sundhedsskadeligt, hvis det får lov til at sprede sig på vægge, revner og hjørner. Derfor sørger vi for, at der også bliver installeret ordentlig udluftning, så risikoen for fugt og svamp bliver forebygget. 

  Skulle du være udfordret med fugt eller svamp i kælderen, så kontakt os på 40 37 13 67 eller mail og hør mere om dine muligheder for at få renoveret din kælder.

  Grundig gennemgang af kælder

  Skal din kælder sættes i stand og evt. benyttes til dagopholdsrum, er det vigtigt, at kælderen bliver gået grundigt efter i sømmene.

  Det gør vi ved at:

  Er uheldet ude og din kælder står under vand, sørger vi for at udbedre skaderne, så det ikke sker igen. Vi understøber fundamentet, hvis der er sætningsskader eller revner og vi reparerer kloakken, samt højvandssikrer.

  Hvis din kælder skal bruges til dagopholdsrum, kan vi hjælpe med sænkning af gulvet, så der bliver højere til loftet. Det kræver, at fundamentet understøbes og der etableres nye afløb, hvor det er nødvendigt. Det kan f.eks. være, hvis der skal laves bad eller toilet.

  Trappen ned til kælderen kan være indvendig eller udvendig. I begge tilfælde kan vi hjælpe, hvis du skal have repareret din gamle trappe eller have støbt en ny.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til renovering af kælder, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, mail, facebook eller kontaktformular

  Vi kan give dig gode råd og vejledning, til hvordan du renoverer din kælder bedst.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få kvalitetsrenovering af kælder med Furesø Kloak og Beton.

  Vi glæder os til at høre fra dig.