Kælderrenovering

Står du og har brug for kælderrenovering? Så kan du få professionelt hjælp fra Furesø Kloak og Beton. Vores medarbejdere har erfaringen og ekspertisen til at yde kvalitetsrenovering..

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Kælderrenovering

  Mange, især ældre, huse er udstyret med en kælder. Det kan være en fuld kælder under hele huset eller en mindre kælder.

  Kælderen er din adgang til at opdage eventuelle problemer med fugt eller skader i fundamentet. Vær opmærksom på væggene – de må gerne være kolde, men ikke våde og der må ikke opstå svamp. Du skal også være opmærksom på revner i væggene og gulvet.

  Hvis der er afløb i kælderen, enten direkte i gulvet eller som toilet og bad, skal du være opmærksom på, at der kan opstå oversvømmelse.

  Kontakt os på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67, og hør mere om dine muligheder for at få renoveret din kælder.

  Grundig gennemgang af kælder

  Skal din kælder sættes i stand og evt. benyttes til dagopholdsrum, er det vigtigt, at kælderen bliver gået grundigt efter i sømmene.

  Det gør vi ved at:

  Er uheldet ude og din kælder står under vand, sørger vi for at udbedre skaderne, så det ikke sker igen. Vi understøber fundamentet, hvis der er sætningsskader eller revner og vi reparerer kloakken samt højvandssikrer.

  Hvis din kælder skal bruges til dagopholdsrum, kan vi hjælpe med sænkning af gulvet, så der bliver højere til loftet. Det kræver, at fundamentet understøbes og der etableres nye afløb, hvor det er nødvendigt. Det kan f.eks. være, hvis der skal laves bad eller toilet.

  Trappen ned til kælderen kan være indvendig eller udvendig. I begge tilfælde kan vi hjælpe, hvis du skal have repareret din gamle trappe eller have støbt en ny.

  Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din kælderrenovering eller få et uforpligtende tilbud på renoveringen af din kælder. Vi lytter til dine ønsker og udfører arbejdet professionelt, så du bliver tilfreds med resultatet.

  Vi kan hjælpe dig:

  Kontakt os gerne

  Har du spørgsmål til renovering af kælder, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. 

  Vi kan give dig gode råd og vejledning, til hvordan du renoverer din kælder bedst.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få kvalitetsrenovering af kælder med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.