Vi er sociale

Gulvafløb

Skal du have moderniseret eller udskiftet dit gulvafløb, så kan Furesø Kloak og Beton hjælpe dig. Vi er din autoriseret kloakmester, der løser opgaven professionelt og effektivt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Udskiftning af gulvafløb

  Vi har over 20 års erfaring med udskiftning og modernisering af gamle gulvafløb.  Du kan derfor trygt regne med, at vi har kompetencerne, til at levere kvalitetsarbejde for dig.

  Gulvafløbet i badeværelset er det sted, hvor der passerer mest vand i dit hus. Særligt i brusenichen.

  Der kan opstå forskellige problemer med afløbet, hvor det vil være en god idé at få det udskiftet. Det er en opgave, vi kan løse for dig på en dag.

  Furesø Kloak og Beton sørger for at udskifte dit gamle afløb med et kvalitetsafløb, så du undgår problemer i mange år fremover. Vi kan udskifte alle typer af gulvafløb, lige fra hjørneafløb, klassiske afløb, linjeafløb og meget mere. Gulvafløb kommer i mange forskellige afskygninger, det er nemlig ikke bare en rist i gulvet.

  Gulvafløb har ikke blot en praktisk funktion, ved at lede vand væk fra badeværelset. Et moderne afløb kan nemlig også pryde rummet. 

  Vi giver dig professionel rådgivning og vejledning gennem hele forløbet. Vi sætter en dyd i, at du føler dig tryg gennem hele processen, derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker, så du bliver glad for slutresultatet.

  Kontakt os og hør nærmere på tlf. 40 37 13 67.

  Modernisering af gamle gulvafløb

  Gamle gulvafløb bliver slidt og hindrer vandgennemstrømningen. Derfor vil de oftere tilstoppe og der vil opstå lugtgener.

  I badeværelser renoveret i 70’erne og før, kan der også være brugt beton til at udligne højdeforskel mellem gulv og afløb. Det er ikke længere lovligt, da fugten kan trænge gennem betonen og ud i resten af gulvet. Vi sørger for, at overgangen mellem flisebelægning og det nye afløb bliver helt tæt, så der ikke kan trænge fugt ud under gulvet.

  Vi sikrer selvfølgelig også, at afløbet udføres, så det passer til bygningsreglementerne.

  Sidder gulvafløbet i kælderen, skal du være opmærksom på, om der er højvandssikret. Hvis afløbet ikke længere bruges, skal du overveje, om det skal sløjfes helt. På denne måde er du sikret mod oversvømmelser.

  Kontakt os allerede og få et uforpligtende tilbud på professionelt kloakarbejde.

  Udskiftning til VA-godkendt materiel

  Vi vil altid udskifte til VA-godkendt afløbsmateriel. Kravet i dag er en CE-mærkning på europæisk niveau. Den gamle danske VA-godkendelse stiller større krav end CE-mærkningen hvorfor den stadig består derfor og fortsat regnes for et ekstra kvalitetsstempel. Når en vare eller konstruktion er VA-godkendt betyder det, at den er testet for, om den afgiver sundhedsskadelige stoffer.

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål vedrørende dit gulvafløb, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf.40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. 

  Vi er klar til at hjælpe dig alle uger, hele året rundt.

  Vores dygtige medarbejdere står klar til at give god rådgivning og vejledning. Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få et flot og topmoderne gulvafløb med Furesø Kloak og Beton.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Call Now ButtonRing til os