Vi er sociale

Betonarbejde

Skal du bruge professionelle fagfolk, til udførelsen af betonarbejde under dit næste byggeprojekt? Furesø Kloak og Beton varetager alle former for betonopgaver, i forbindelse med renovering og nybyggeri.
Vi laver blandt andet insitustøbning til støttemure og trapper

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Fordele ved en støttemur i beton

  Der er mange gode grunde til at få støbt en støttemur i beton.

  Holdbarhed og styrke
  Beton er et meget holdbart og stærkt materiale, hvilket gør det ideelt til støttemure, der skal modstå betydelige jordkræfter og vejrforhold over tid. Det holder i lang tid og vil beholde udtrykket.

  Lav vedligeholdelse
  En af de største fordele ved støttemure i beton er den lave vedligeholdelse. Beton kræver minimal pleje sammenlignet med andre materialer, hvilket sparer både tid og penge på lang sigt.

  Æstetik og designmuligheder
  Beton kan formes og farves på mange forskellige måder, hvilket giver mulighed for at skabe en visuelt tiltalende mur, der passer til ethvert landskab eller arkitektonisk stil.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.
  Vi udfører også støttemure i fundablokke.

  trappe til indgang og kælder
  beton trappe ved hus

  Betonarbejde i verdensklasse

  Furesø Kloak og Beton kan håndtere alle former for betonarbejde i forbindelse med renovering og nybyggeri. Vi har speciale i kloak og beton og stor erfaring med betonarbejde. Vores kompetencer spænder bredt fra tilbygninger og mindre bygninger til støbning af gulv og trapper.

  Alle medarbejdere vores medarbejdere har indgående kendskab til betonarbejde. Vi benytter det bedste og mest effektive redskaber til udførelsen af arbejdet. 

  De fleste boligejere i Danmark, kommer til at anvende betonarbejde i en eller anden form. Materialet er utrolig modstandsdygtigt og praktisk, derfor benyttes det også til en bred række af forskellige projekter – deriblandt små reparationer, DIY-projekter, gulve og faststøbning af stolper.

  Vi er omhyggelige og grundige når vi arbejder med beton. Det er nemlig yderst vigtigt, at betonen er blandet rigtigt, så der ikke opstår lufthuller i materialet, som svækker dens holdbarhed.

  Vi bruger gennemtestede tids- og blandingsforhold, så du altid får et solidt resultat, der holder i mange år.

  Vi kan kontaktes på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67.

  Vi tilbyder følgende ydelser i betonarbejde:

  Når man bruger beton, er det vigtigt, at det får lov at hærde i mange dage, og er det koldt, forlænges hærdetiden. Bliver temperaturen for lav, risikerer betonet at smuldre, og det er derfor vigtigt, at kloakmesteren følger med i vejrudsigten, når man støber med beton i vinterhalvåret.

  Furesø Kloak og Beton har den viden og erfaring, der er vigtig for at have føling med, hvordan betonen arbejder.

  Er du interesseret?

  Har vi fanget din interesse og vil du gerne vide mere om betonarbejde, så tag fat i os på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular

  Alle vores medarbejdere har stor passion for at arbejdet med beton, og kan derfor hjælpe dig med en bred vifte af betonopgaver.

  Vi kan garantere dig professionel rådgivning og vejledning. Vi sætter os grundigt ind i din opgave, så vi i fællesskab kommer frem til en kvalitetsløsning for dig.

  Vi svarer indenfor 24 timer, så du kan forvente at vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

  Få et slidstærkt resultat med Furesø Kloak og Beton, som vil holde langt ud i fremtiden.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til os