Rottesikring

Har du vanskeligheder med rotter i dit kloaksystem? Så kan Furesø Kloak og Beton afhjælpe dig med det problem. Rotter er nemlig en irriterende overraskelse for mange boligejere. Vi har over 20 års erfaring med at rottesikring af hjem, så du kan trygt få os til at gøre det for dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Problem hos husejere

  Rotter er et ubehageligt problem for mange husejere. Selvom rotterne er i kloakken og du ikke kan se dem, kan de stadig udrette skader på kloakken, der kan udvikle sig. Kommer rotterne ud af kloakken, er det deres adgang til boligen.

  Rotter er et ubehageligt problem for mange husejere. Selvom rotterne er i kloakken og du ikke kan se dem, kan de stadig udrette skader på kloakken, der kan udvikle sig. Kommer rotterne ud af kloakken, er det deres adgang til boligen.

  Oplever du følgende tegn bør du hurtigst muligt få foretaget en kloakinspektion:

  • Gentagende tilstopning af kloak eller afløb
  • Huller i eller omkring kloaksystemet, dæksler eller brønde
  • Ubehagelige lugte fra kloak og afløb

   

  Rotter har for vane at slæbe både skidt og affald med ind i kloakken. De kan også finde på at gnave huller i systemet, hvilket kræver kloakrenovering.

  Rottesikring

  Heldigvis er der en nem løsning til at forebygge, at rotterne overhovedet kommer ind i kloakken. En rottespærre er en mekanisk anordning med to spjæld, der lukker kloakken, så rotterne ikke kan komme ind og som automatisk åbner, når vandet løber ud.

  Montering af rottespærre er et lille indgreb, der er udført på mindre end en time, dog afhængig af brøndens beskaffenhed. Det er naturligvis en certificeret rottespærremontør, der kommer og udfører arbejdet, når du vælger Furesø Kloak og Beton.

  Hvis du er i tvivl eller har mistanke om, at du allerede har rotter i kloakken, kan dette tjekkes med en tv-inspektion.

  Små skader på kloakken kan ofte repareres uden at kloakken bliver gravet op. Det gøres med en punktreparation.

  Kontakt os på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67. og hør nærmere om muligheden for at få installeret en rottespærre.

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

  Send os en emickmediadk@gmail.com på kontor@furesoekloak.dk og beskriv opgaven kort.

  Kontakt os

  Mistænker du ubudne gæster i dit kloaksystem eller har du spørgsmål til rottesikring, så kontakt os endelig på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

  Vi har kompetencerne til at installere effektiv rottesikring til din kloak. Vi kan give dig professionel rådgivning og vejledning til at slippe af med rotter. Vi sætter os grundigt ind i din situation, så du får en løsning der matcher dine behov bedst.

  Vi vender hurtigst på alle henvendelser og du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få sikret dit hjem mod rotter med professionel hjælp fra Furesø Kloak og Beton. Vi mange års erfaring etablering at rottefri hjem.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig.