Vi er sociale

Rottesikring

Har du problemer med rotter i din kloak? Så kan Furesø Kloak og Beton afhjælpe dig med det problem. Rotter er nemlig en irriterende overraskelse for mange boligejere. Vi har over 20 års erfaring med at rottesikring af hjem, så du kan trygt få os til at gøre det for dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Rotte problemer

  Det er vigtigt, at du får installeret rottesikring i dit hjem, ligeså snart du opdager, at du har besøg af rotter. Rotter kan kravle igennem de mindste sprækker i afløb og klatre op af flere meter høje faldstammer. Samtidig formerer de sig hurtigt, og derfor kan du pludselig have rigtig mange rotter boende i din kloak. 

  Selvom rotterne bor i kloakken, så kan de stadig udrette endnu større skade. I værst tilfælde, kan rotterne få direkte adgang ind i din bolig. Med andre ord, så kan problemet vokse sig stort på meget kort tid, hvis du ikke får en fagmand ud i tide.

   Vi hjælper dig med professionelt kloakarbejde.

  Rottesikring er dit ansvar

  I henhold til Miljøstyrelsen er det dit ansvar at få rottesikret kloakrørene, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. Du har nemlig pligt til at anmelde problemet, så vi kan komme ud og udføre autoriseret rottebekæmpelse i bygningen. 

  Udover tilstoppede kloakker og ubehagelige lugtegener, der er typiske tegn på rotter, så kan de desuden slæbe sygdomme med sig, som kan få seriøse konsekvenser for andre nærliggende boliger. 

  Uanset hvad, så er det vigtigt at du handler hurtigt, ligeså snart du har mistanke om, der er rotter i din kloak. 

  Hvad går rottesikring ud på?

  Heldigvis er der en nem løsning til at forebygge rotter. En rottespærre er en mekanisk anordning med to spjæld, der lukker kloakken, så rotterne ikke kan komme ind og som automatisk åbner, når vandet løber ud.

  Montering af rottespærre er et lille indgreb, der er udført på mindre end en time, dog afhængig af brøndens beskaffenhed.

  Det er naturligvis en certificeret rottespærremontør, der kommer og udfører arbejdet, når du vælger Furesø Kloak og Beton.

  Hvis du har mistanke om, at du har rotter i kloakken, så kan vi lave en tv-inspektion for at be- eller afkræfte, om du har besøg af ubudne gæster.

  Kontakt os

  Vi kan give dig professionel rådgivning og vejledning til at slippe af med rotter. Vi sætter os grundigt ind i din situation, så du får en løsning der matcher dine behov bedst.

  Vi vender hurtigst på alle henvendelser og du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Mistænker du ubudne gæster i dit kloaksystem eller har du spørgsmål til rottesikring, så kontakt os på tlf. 40 37 13 67, kontor@furesoekloak.dk, Facebook eller kontaktformular.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig.

  Ring til os