Vi er sociale

Om os

Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Furesø Kloak og beton

  Hos os er kunden i centrum. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig med alt indenfor kloak og beton.

  Os os

  Furesø Kloak og Beton har mere end 20 års erfaring inden for kloak- og betonarbejde. Vi har ekspertisen og udstyret til at udføre opgaver indenfor bl.a. kloakservice, betonstøbning, højvandssikring, kælderrenovering og rottesikring.

  Vi sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde, hvor du føler dig tryg ved hele forløbet og får en holdbar løsning. Vi giver dig den rette rådgivning inden opstart af projektet og sørger for at holde dig opdateret under hele forløbet.

  Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi sørger for, at du får den bedste løsning til dine behov. Vi overholder vores aftaler, møder til aftalt tid og rydder op efter os, når vi er færdige. Vi tager hensyn til dine naboer, og vi forstår vigtigheden af en høflig dialog med kunder såvel som omgivelser.

  Med vores erfarne og kvalitetsuddannede medarbejdere står vi klar til at hjælpe dig.
  Kontakt os på tlf. 40 37 13 67 eller e-mail: kontor@furesoekloak.dk.

  Vi er medlem af Danske Kloakmestre og Teknologisk Instituts Kontrolinstans og er desuden tilknyttet Byggeriets Ankenævn og følger deres afgørelser.

  Gode råd til anlæg af ny kloak

  Spildevandsrensning

  Flere steder i Danmark er det desværre ikke muligt at blive tilkoblet offentlig kloak. En løsning på dette problem er at få anlagt et minirensningsanlæg, hvis du er langt fra en offentlig kloak og derfor ikke har andre muligheder for at komme af med dit spildevand.

  Vi har stor erfaring med etablering af spildevandsrensning i det åbne land, hvor der ikke er offentlig kloak. Oftest er et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg den bedste løsning.

  Nedsivningsanlæg

  Et nedsivningsanlæg består af en bundfældningstank, der tilbageholder grove partikler og slam. Den skal tømmes med slamsuger min. en gang årligt. Når spildevandet har passeret bundfældningstanken, pumpes det ud i et nedsivningsanlæg.

  Den endelige rensning af spildevandet foregår biologisk i et stenlag under sivestrengene. Det er naturens egne bakterier og mikroorganismer, der optager næringsstofferne fra spildevandet, mens det langsomt siver ned.

  Minirensningsanlæg

  Et minirensningsanlæg er Rolls Royce-udgaven af et nedsivningsanlæg. Et minirensningsanlæg består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank, hvor den biologiske rensning foregår.

  Rensningen udføres af bakterier og mikroorganismer i tanken. Når det rensede spildevand løber videre fra anlægget, er det i princippet rent nok til at drikke. Derfor må det ledes direkte tilbage til naturen enten i å eller sø.

  Vi anlægger minirensningsanlæg fra WaterSystems Bioclean, der er verdens førende på området og det er et anlæg, vi fuldt ud kan stå inde for.

  Alternativer

  Der findes flere typer af anlæg til spildevandsrensning i det åbne land. Rodzoneanlæg, lukket- eller åbent pileanlæg, biologisk sandfilteranlæg, beplantet filteranlæg.

  Når du vælger anlæg, skal du tage højde for flere ting bl.a. jordbundsforhold, omgivelser samt hvor meget vand du bruger. Du skal også tage højde for, om du skal bruge det til helårshus eller sommerhus. Uanset kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

  Hvis du er i tvivl om du har mulighed for at få anlagt et minirensningsanlæg, eller gerne vil vide mere om de forskellige løsninger, så kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67

  Ring til os