Om os

Furesø Kloak og Beton har mere end 20 års erfaring inden for kloak- og betonarbejde. Vi har ekspertisen og udstyret til at udføre opgaver indenfor bl.a. kloakservice, betonstøbning, højvandssikring, kælderrenovering og rottesikring.

Vi sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde, hvor du føler dig tryg ved hele forløbet og får en holdbar løsning. Vi giver dig den rette rådgivning inden opstart af projektet og sørger for at holde dig opdateret under hele forløbet.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi sørger for, at du får den bedste løsning til dine behov. Vi overholder vores aftaler, møder til aftalt tid og rydder op efter os, når vi er færdige. Vi tager hensyn til dine naboer, og vi forstår vigtigheden af en høflig dialog med kunder såvel som omgivelser.

Med vores erfarne og kvalitetsuddannede medarbejdere står vi klar til at hjælpe dig.
Kontakt os enten her på siden eller på tlf. 40 37 13 67.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre og Teknologisk Instituts Kontrolinstans og er desuden tilknyttet Byggeriets Ankenævn og følger deres afgørelser.

 

Byggeriets-Ankenaevn-logo_mellem        Kloakgaranti.dk-logo-RGB        58449_logo nyt

 

Det siger kunderne

Det er min opfattelse, at Furesø Kloak og Beton sætter en ære i, at de anbefaler løsninger af bedste kvalitet. Dette gør de uden, at de oversælger unødvendige og dyre løsninger, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton til alle typer kloakopgaver.

Susanne Duurhus


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft filKontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818