Højvandssikring

Er du en af de uheldige, der har oplevet at få vand i kælderen pga. oversvømmelse og opstigende vand fra kloakkerne? Vil du gerne fremtidssikre din kælder med højvandssikring? Så tøv ikke med at kontakte Furesø Kloak og Beton.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Højvandssikring

  Vi har kompetencerne til at sikre din kælder hurtigt, så du slipper for at bekymre dig om vejrudsigten fremadrettet.

  Vi har over 20 år erfaring med etablering af højvandssikring, og kan med garanti udføre et tilfredsstillende stykke arbejde for dig – hver gang.

  Højvandssikring er en af de foranstaltninger, du kan tage i anvendelse for at holde din kælder tør, også under ekstreme vejrforhold som skybrud og oversvømmelser.

  Husk altid at få en autoriseret kloakmester til at tage sig af arbejdet.
  Skal du have foretaget en højvandssikring, kan vi kontaktes på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67.

  Typer af højvandssikring

  Der er forskellige muligheder for højvandssikring. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at montere gulvafløb med indbygget højvandslukke i kælderen.

  I andre tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at montere et centralt højvandslukke i en gulvbrønd eller i en brønd udenfor huset.
  Et højvandslukke sikrer dine afløb mod, at spildevand fra det offentlige kloaksystem trænger op af afløbene.

  Har du kælder med toilet, skal det være et højvandslukke med særlig typegodkendelse til sort spildevand. Det kan også være, at der ikke længere er brug for afløb i kælderen. I disse tilfælde er det bedst at sløjfe afløbet.

  Arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester.

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

  Send os en emickmediadk@gmail.com på kontor@furesoekloak.dk og beskriv opgaven kort.

  Højvandssikring beskytter din kælder mod skybrud

  Hvordan sikrer du dit hjem mod oversvømmelse fra skybrud?

  Har du tidligere oplevet at dit hjem er blevet oversvømmet efter et skybrud, eller at du bekymret for at det sker?

  Det er helt forståeligt, da Danmark de senere år har oplevet hyppige skybrud, som desværre også betyder et stigende antal vandskader. Det er en stor bekymring for boligejere, men det positive er, at du kan sikre dig selv imod det.

  Vi tilbyder at besigtige dit hjem, så du kan blive klogere på hvor modstandsdygtigt dit hjem er mod skybrud. Derefter kan vi installere et højvandslukke og andre sikkerhedsforanstaltninger, så vi kan udbedre dit hjems mulige svagheder.

  Vi har mange års erfaring med højvandssikring af hjem, og har derfor kompetencerne til at udføre opgaven professionelt. Vi er din garanti for et langtidsholdbart kloakarbejde.

  Tilsyn af højvandslukke

  Et højvandslukke er din sikkerhed for, at der ikke kommer vand ind i hjemmet. Det er derfor en særdeles vigtigt at få ført tilsyn, så du er helt sikker på at alt er i orden og det virker som ønsket. 

  Vores medarbejdere har ekspertisen til at højvandssikre dit hjem, så du er 100% sikret mod oversvømmelse i hjemmet.

  Kontakt os i dag på tlf. 40 37 13 67. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Kontakt os

  Har du spørgsmål til hvordan du kan højvandssikre dit hjem, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. 

  Vi er en autoriseret kloakmester, med stor passion for etablering af højvandssikring af boliger. Vi kan give dig god rådgivning og vejledning, til hvordan du sikrer din bolig bedst mod oversvømmelser.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få sikret dit hjem mod oversvømmelser fra skybrud med Furesø Kloak og Beton. Vi udfører kvalitets højvandssikring, så du slipper for at bekymre dig om kommende skybrud.

  Vi glæder os til at høre fra dig.