Omfangsdræn

Vil du gerne undgå fugt i fundamentet med installation af kvalitets omfangsdræn? Furesø Kloak og Beton er en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe dig frem til et godt resultat. Du har altid vores fulde fokus hos os, så dine behov og ønsker altid bliver hørt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Omfangsdræn

  Mange husejere oplever problemer med vand i kælderen eller fugt i væggene, enten fra opstigende grundfugt eller samling af nedbør langs husets vægge. Der er ikke noget, der tyder på, at nedbørsmængderne i Danmark bliver mindre i fremtiden, snarere tværtimod. Så der skal handles, hvis du vil undgå fugtproblemer i fremtiden.

  Et omfangsdræn er løsningen på, hvordan du holder din kælder eller dine vægge tørre i fremtiden.

  Ring til os og hør nærmere på telefon 40 37 13 67. Du er også velkommen til at sende os en mail på Kontor@furesoekloak.dk.

  Hvad er et omfangsdræn?

  Et omfangsdræn er et dræn, der leder grundvand og regnvand væk fra huset, så kælderen og væggene bliver holdt tørre. Hælderen bliver både holdt tør og lun, da der altid laves isolerende vægdræn.

  Det vand, som et dræn samler sammen, løber til pumpebrønden. Derfra pumpes vand op i regnvandskloakken.

  Vi har udført rigtig mange omfangsdræn i forbindelse med kældre, der måske tidligere har været tørre, men de senere år har fået problemer med vandindtrængning og fugt.

  Er du i tvivl, om du har brug for et omfangsdræn på din grund, så kontakt os på tlf. 40 37 13 67 for nærmere information.

  Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave?

  Send os en emickmediadk@gmail.com på kontor@furesoekloak.dk og beskriv opgaven kort.

  LAR Regnvandsløsning

  Med de ændrede vejrforhold, hvor der kommer mere regn og flere skybrud, er der brug for nye løsninger, hvis ikke der fortsat skal være store lokale oversvømmelser. LAR eller Lokal Afledning af Regnvand er metoder til at bortlede regnvandet, så det ikke strømmer ned i de almindelige kloakker.

  Normalt løber vandet fra taget ned i en tagnedløbsbrønd og derfra ud til den offentlige kloak sammen med det almindelige spildevand fra resten af huset. Hvis du alligevel skal have lavet arbejde på kloak eller lagt ny kloak, er det en god idé at tænke i separering af kloak. På den måde løber dit regnvand ikke ud i den almindelige kloak.

  Der findes forskellige løsninger til håndtering af regnvand på egen grund. Læs mere om løsningerne på www.teknologisk.dk

  Furesø Kloak og Beton råder over en autoriseret kloakmester og regnvandskonsulent, og kan derfor give en god og professionel vurdering af konkrete løsninger til din grund og dit hus.

  Vedligeholdelse af omfangsdræn

  Det er altid fornuftigt med løbende vedligeholdelse af hjemmets omfangsdræn.

  Du bør derfor få spulet omfangsdrænet igennem en gang om året, for at sikre optimal funktion. Et omfangsdræn skal vedligeholdes så det ikke tilstoppes. Hvis dit omfangsdræn er stoppet til, så fungerer det omtrent lige så godt, som ikke at have noget omfangsdræn.

  Er dit omfangsdræn stoppet, kan det overskydende vand som ellers skulle være ledet væk fra huset, ikke trænge gennem drænet. Det kan resultere i vandskader i hjemmet, hvilket er en dyr og ærgerlig oplevelse. Det er derfor særdeles vigtigt med løbende tjek af dit omfangsdræn.

  Du kan undgå tilstopning med en grundig spuling af dit omfangsdræn, hvilket fjerner affald, snavs og skidt effektivt. Ved spuling bliver drænet renset fuldstændig for skidt og andre blokader.

  Hos Furesø Kloak og Beton har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af forskellige typer af omfangsdræn, så vi har derfor ekspertisen til at udføre opgaven for dig.

  Kontakt os i dag på tlf. 40 37 13 67. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Har vi fanget din interesse?

  Har du spørgsmål til hvordan du kan højvandssikre dit hjem, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. 

  Vi er en autoriseret kloakmester, med ekspertisen til at installere omfangsdræn til boliger. Vi kan give dig professionel rådgivning og vejledning til et omfangsdræn, der matcher dine behov bedst.

  Vi vender hurtigst på alle henvendelser og du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få sikret dit hjem mod fugt med omfangsdræn fra Furesø Kloak og Beton. Vi har erfaring med etablering af omfangsdræn til mange typer af hjem.

  Vi ser meget frem til at høre fra dig.