Vi er sociale

Strømpeforing

Hos Furesø Kloak & Beton kan vi udbedre skader på kloakrør ved hjælp af en strømpeforing. Vi har mere end 20 års erfaring, og du er derfor i trygge hænder.

En strømpeforing forlænger levetiden på dit kloaksystem og er mindre tidskrævende at udføre. Samtidig er det en billigere løsning, end hvis vi skal til at udskifte alle rørene.

Så har du problemer med kloakken? Lad os komme ud og få lavet en strømpeforing, inden skaden bliver forværret.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad går strømpeforing ud på?

  Strømpeforing er en metode, hvor vi lægger et nyt rør ind i det gamle. Det er en smart og billigere måde at reparere kloakskader på, da vi på den måde ikke skal udskifte hele rørsystemet. Samtidig sparer du både penge og tid på, at vi laver denne form for reparation.

  Strømpen, som vi lægger ind i det gamle rør er lavet af polyester med en inderside af plastik. Ved hjælp af lufttryk puster vi strømpen op, så den kan isolere skader og utætheder. Derefter skal røret hærdes, så den kan sætte sig fast på det eksisterende rør. 

  Det er simpelt og enkelt, og derfor behøver vi slet ikke at gå i gang med de store udgravninger. Med andre ord, så undgår du byggerod i længere tid og dine rør vil hurtigt være funktionsdygtige igen.

  Vi strømpeforer din kloak

  Kloakrør holder desværre ikke for evigt. Utætheder eller et tilstoppet rør kan forårsage oversvømmelser, men du kan i værste tilfælde også få besøg af rotter, som kan slippe ud af kloak systemet. Det kan hurtigt blive noget rod, og derfor er det en god idé at alliere sig med en fagkyndig i god tid.

  Har du mistanke om problemer med din kloak, så kan vi se den igennem for eventuelle fejl. Finder vi fejl eller skader, så kan vi reparere dem med en strømpeforing. Med en strømpeforing kan vi gå ind i kloakrøret uden at skulle udskifte det helt. At fjerne et helt kloakrør kan betyde, at vi skal grave op og bruge ekstra tid på at udføre arbejdet, og det kan gå hen og blive rigtig dyrt. 

  Desuden kan vi være nødt til at lukke vandet i en længere periode, for slet ikke at tale om det byggerod, der kommer til at være i din bolig, i mens vi arbejder. Uanset hvad, så kan du være tryg ved, at vi får repareret din kloak, sikkert og enkelt.

  Er en strømpeforing den rigtige løsning?

  Jo hurtigere du kontakter os, jo nemmere bliver det at ordne eventuelle problemer med din kloak. Skader på kloak systemet bliver kun forværret af, at du venter med at søge hjælp. 

  Det kan blive rigtig omkostningsfuldt, og måske koste så meget, at vi ikke kan løse problemet med en strømpeforing, der oftest er en billigere løsning. Så er vi i stedet nødt til at udskifte alle rørene, som både bliver dyrt og tidskrævende. 

  Har du problemer med dine kloakrør, så kontakt os i dag. Indledningsvis kan vi lave en TV-inspektion, så vi bliver helt afklaret med, hvad der er galt med kloakken. På den måde sikrer vi os, at vi får repareret kloakrørene med den bedste og billigste løsning.

  Spar penge med en strømpeforing

  Som sagt kan det blive rigtig dyrt at udskifte et helt kloak system. Det kan være irriterende, hvis man finder ud af efterfølgende, at arbejdet kunne være udført lettere og billigere. Derfor kan du spare penge på at få en dygtig fagmand til at lave en strømpeforing. 

  Prisen afhænger af opgavens størrelse, og hvor mange timer vi skal bruge på at få den løst. Men i rigtig mange tilfælde, vil en strømpeforing være den billigste og bedste løsning til at få fikset din kloak.

  Uanset hvad problemet måtte være, så er vi dit professionelle kloakfirma, der er klar til at udføre enhver opgave indenfor kloakarbejde.

  Kontakt os

  Hos Furesø Kloak & Beton er vi specialister i at udbedre skader med strømpeforinger. Vi gør en grundig indsats for at udføre kvalitetsorienteret kloakarbejde, og at du får en rigtig god oplevelse med os. 

  Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 40 37 13 67,  kontor@furesoekloak.dk eller udfyld vores formular, så vi hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

  Ring til os