Vi er sociale

Brønde

Søger du udskiftninger eller renovering af dine brønde? Hos Furesø Kloak og Beton har vi over 20 års erfaring med etablering af tagnedløbsbrønde, spulebrønde og pumpebrønde. Du er derfor kommet til det rette sted, hvis du søger kvalificerede og professionelle fagfolk til din opgave.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Udskiftning af brønde

  Langt de fleste huse har en eller flere brønde. Det er din opgave som ejer at sikre vedligeholdelse af brøndene. Derfor bør du tjekke dine brønde minimum to gange om året. Ødelagte brønde kan være en bekostelig affære, hvis det ikke opdages, da der kan opstå vandskader på huset.

  Tagnedløbsbrønde

  En tagnedløbsbrønd bruges til at opsamle sand, grus, nedfald fra træer m.m. Dens primære opgaver er at undgå tilstoppede kloakker. Hvis du installerer en tagnedløbsbrønd, vil den fange mos, blade og grene fra tagrenden, så du slipper for et tilstoppet kloaksystem.

  Denne type brønd finder du under dit nedløbsrør. Typisk vil den være støbt i beton, som med tiden bliver slidt, hvilket ofte resulterer i lækager. Utætheden viser sig ved fugt på kældervæggen eller fundamentet ved siden af brønden.

  Du bør rense brønden for sand, skidt og blade to gange årligt og i den forbindelse tjekke for revner i betonen. Hvis der er revner, skal brønden skiftes.

  Kontakt Furesø Kloak og Beton på tlf. 40 37 13 67, og få et attraktivt uforpligtende tilbud på autoriseret kloakarbejde.

  Vi skifter din brønd til en ny PP-brønd.

  Vi tilbyder

  Hvis du er på udkig efter et uforpligtende tilbud på etablering af en ny brønd, eller har brug for en professionel inspektion af en eksisterende brønd, kan vi kontaktes på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67.

  Spulebrønde

  Denne type brønd er en opsamlingsbrønd for de kloakledninger, der fører fra huset og ud til den offentlige kloak. Spulebrønden bruges til inspektion af ledningerne samt som adgang til kloakken.

  Gamle beton-spulebrønde er ofte utætte i bunden. Utætheden viser sig ved forstoppelser og som udsivning, der i visse tilfælde kan være skjult. 

  Vores erfarne medarbejdere har kompetencerne til at udføre inspektionen, etablering eller udskiftning af spulebrønde for dig.

  Vi reparerer bunden eller monterer en PP-brønd i den gamle brønd.

  Pumpebrønde

  Denne type brønd anvendes typisk til at aflede vand fra kældre, hvis afløb ligger lavt i forhold til den offentlige kloak, eller til at opfange overskydende vand fra omfangsdræn. Pumpebrønden sørger for at lede vandet væk, hvis det overstiger et bestemt niveau.

  Inde i brønden ligger en niveauvipper med sensor, som overvåger vandstanden.

  For at sikre mod oversvømmelser eller andre problemer som følge af svigt i pumpebrønden, bør den serviceres årligt. 

  Er du i tvivl om din brønd er utæt eller skal udskiftes, så kontakt os på telefon 40 37 13 67.

  Kontakt os i dag

  Vi kan hjælpe dig med alle spørgsmål inden for brønde, så henvend dig allerede i dag på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular

  Vores professionelle medarbejdere, har stor passion for etablering og renovering af brønde. Vi står derfor klar til at give dig god rådgivning og vejledning.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Undgå en bekostelig affære og få installeret topmoderne kvalitets brønde med Furesø Kloak og Beton.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til os