Vi er sociale

Kloakmester Stenløse

Leder du efter en dygtig kloakmester i Stenløse til at løse dit kloakproblem? Så kan vi hjælpe! Kloakarbejde er vores speciale, som vi har mange års erfaring med.Vores dygtige fagfolk står klar til at rådgive og vejlede dig igennem din kloakopgave.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale kloakmester i Stenløse

  Vi kører ud til vores kunder i Stenløse og omegn og løser enhver kloakopgave. Der findes nemlig ingen kloakopgaver, som vi ikke kan ordne.

  Furesø Kloak & Beton kan løse alt lige fra TV-inspektion og højvandssikring til reparation og omfangsdræn. Det er blot nogle få af de ydelser, som vi tilbyder indenfor kloakarbejde.

  Uanset hvad, så kan vi som din lokale kloakmester altid hjælpe dig. Vi bor lige om hjørnet og kører ud til dig, ligeså snart der opstår et akut kloakproblem.

  Danske Kloakmestre og Teknologisk Instituts Kontrolinstans

  I Stenløse får du professionelt kloakarbejde af høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi er din lokale kloakmester, der altid vægter optimal kundeservice og gennemført arbejde.

  Furesø Kloak & Beton er desuden en del af Byggeriets Ankernæn, samt stolte medlemmer af Danske Kloakmestre og Teknologisk Instituts Kontrolinstans, for at garantere vores kunder, at vi altid leverer det vi lover.

  Har du spørgsmål til hvad der kunne være galt med din kloak, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skal nok hjælpe og sørge for, at vi kommer igennem din opgave.

  Uforpligtende tilbud på kloakmester i Stenløse

  Hos din lokale kloakmester i Stenløse kan du altid få et uforpligtende tilbud, som passer til det arbejde, vi skal udføre for dig.

  Vores dygtige medarbejdere kører ud til alle adresser i Stenløse og omegn, hvor vi fikser alle former for kloakarbejde.

  Vi tilbyder mange forskellige ydelser indenfor kloakarbejde, som du kan læse mere om her. Hvad end du skal bruge hjælp til, så står vi klar til at tage imod din henvendelse, når som helst.

  Kloakmester til private og erhverv i Stenløse

  Vi er din kloakmester i Stenløse, som kan lave alle former for kloakløsninger, både til private og erhverv. Vi har udstyret og materialerne i orden til at udføre enhver opgave i dit lokalområde. Disse opgaver kan eksempelvis være alt fra en ny kloak, et gulvafløb, brønde til en punktreparation, strømpeforing eller rottesikring.

  Opgaven bliver gennemført til punkt og prikke, og vi kører ikke hjem, før alt er i den skønneste orden. 

  Skal vi give dig professionel vejledning, så er vores dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig. Vi møder dig altid i øjenhøjde, så du får dine behov opfyldt.

  Få os ud til din adresse i Stenløse

  Vi er altid klar til at tage imod dig, når du skal bruge akut kloakhjælp. Ventetiden kan være ulidelig, når der er problemer med din kloak. Derfor kan du være sikker på at få din kloakmester i Stenløse ud til tiden. 

  Kontakt os, så vi kan komme ud til din adresse. Du kan ringe til os på 40371367 eller skrive en e-mail til kontor@furesoekloak.dk. Du kan også med fordel udfylde vores kontaktformular, hurtigt og enkelt. Så sørger vi for at vende tilbage, så dit kloakproblem kan blive fikset.
   
  Vi ser frem til at høre fra dig.
  Ring til os