Rottesikring

 

Rotter er et ubehageligt problem for mange husejere. Selvom rotterne er i kloakken og du ikke kan se dem, kan de stadig udrette skader på kloakken, der kan udvikle sig. Kommer rotterne ud af kloakken, er det deres adgang til boligen.

Heldigvis er der en nem løsning til at forebygge, at rotterne overhovedet kommer ind i kloakken. En rottespærre er en mekanisk anordning med to spjæld, der lukker kloakken, så rotterne ikke kan komme ind og som automatisk åbner, når vandet løber ud.

Montering af rottespærre er et lille indgreb, der er udført på mindre end en time, dog afhængig af brøndens beskaffenhed. Det er naturligvis en certificeret rottespærremontør, der kommer og udfører arbejdet, når du vælger Furesø Kloak og Beton.

Hvis du er i tvivl eller har mistanke om, at du allerede har rotter i kloakken, kan dette tjekkes med en tv-inspektion.

Små skader på kloakken kan ofte repareres uden at kloakken bliver gravet op. Det gøres med en punktreparation.

 

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på telefon 40 37 13 67 og hør nærmere om muligheden for at få installeret en rottespærre.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft filKontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818