Reparation af eksisterende kloak

 

Identificering af problemet

Der kan være en række årsager til, at din kloak ikke fungerer optimalt og vi anbefaler derfor, at man i første omgang selv undersøger problemet.

Er din køkken- eller toiletvask eksempelvis stoppet, behøver problemet ikke være kloakken. Det kan være vandlåsen, der er stoppet til med fedt og sæberester. Vandlåsen kan uden de store problemer skilles ad og renses.

Fjerner dette ikke forstoppelsen, ligger problemet længere nede i afløbet. Du kan købe en rensefjeder og se, om du kan nå forstoppelsen fra brønden med den.

Har du fortsat problemer kan du kontakte os, så kommer vi og tager os af problemet. Skriv via formularen her på siden eller ring til os på telefon 40 37 13 67

 

Skader på rørledningerne

En forstoppelse i kloakledningen kan også opdages ved, at vandet fra toilet og bruser ikke løber væk eller løber meget langsomt væk. Det kan også være, at afløbet i brusenichen gurgler, når du trækker ud i toilettet.

Stopper din kloak ofte til, kan der være skader på kloakledningen. Der er forskellige muligheder for reparation, men først skal problemet findes. Vi kommer altid på besigtigelse først, så vi sammen kan gennemgå problemerne og finde den bedste løsning.

 

Tv-inspektion

For at finde skaden på kloakledningen vil vi i første omgang lave en tv-inspektion af ledningsnettet. På den måde kan vi finde problemerne uden at grave alle rørledningerne op.

 

Punktreparation/strømpeforing

Afhængig af skaden på din kloak, hvor gammel kloakken er og hvor skaden sidder, kan kloakken repareres på forskellige måder. Ved punktreparation eller strømpeforing reparerer vi den eksisterende ledning uden at grave rørene op.

 

Forsikring

Når skader på kloak og ledninger skal udbedres, kan det være dækket af forsikring. Du bør derfor tjekke med dit forsikringsselskab, om de har særlige forbehold eller krav.

 

Hvis du vil passe godt på din kloak og undgå tilstopning, er her nogle få simple råd, du kan følge.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft filKontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818