Fundament

Skal du have lagt et slidstærkt fundament, som kan løfte din bygning sikkert i mange år? Så kan vores professionelle medarbejdere hos Furesø Kloak og Beton hjælpe dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få et solidt fundament

  Fundamentet er den vigtigste del, hvis du skal bygge nyt hus eller tilbygning – også hvis du bare skal bygge et drivhus. Et godt fundament er afgørende for, at bygningen holder og der ikke senere kommer skader.

  Med et rigtigt udført fundament, slipper du for enorme udgifter senere i byggeprocessen. Furesø Kloak og Beton har mange års erfaring, og har gennem tiden udført talrige kvalitets fundamenter for vores kunder. Du kan derfor trygt vælge os, til at lægge et holdbart fundament, som din bolig kan hvile på.

  I Danmark består jordbunden af mange forskellige typer af jord, nogle hårde og andre bløde. Det er derfor alfa omega, at få undersøgt jordtypen på din grund inden arbejdet påbegyndes. Derfor kan du altid forvente et grundigt forarbejde fra os, hvor vi undersøger grund, inden vi begynder på opgaven.

  Vi har i over 20 år med støbt alle typer af fundamenter til nybyggeri. Vi ved derfor at uden et godt fundament, bliver byggeprojektet aldrig helt godt. Hos os får du udført professionelt støbearbejde fra kompetente fagfolk, så du får et holdbart resultat – hver gang.

  Kontakt os i dag og book en tid til inspektion af din opgave. Du kan skrive til os på kontor@furesoekloak.dk eller ringe på 40 37 13 67.

  Grundpillen under din bygning

  Fundamentet er det nederste bærende element af en bygningskonstruktion. Vi støber altid fundamenter i beton af bedste kvalitet for at sikre en bæredygtig løsning. Fundamentet bærer vægten af husets stabiliserende vægge og tagkonstruktion, så huset ikke synker sammen. Det er derfor vigtigt, at fundamentet bliver støbt korrekt, så man undgår sætnings- og fugtskader.

  Vi foretager altid en vurdering af jordbunden, geografien og bygningens konstruktion, så du får et fundament, der kan bære bygningen i mange år uden problemer. Vi vejleder også i forhold til de helt særlige forhold, der gør sig gældende for netop dit projekt.

  Vi har stor erfaring med fundamenter til tilbygninger, garager, staldbygninger, fabriksbygninger og lagerbygninger.

  Skal du have lavet et fundament, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi kommer altid og besigtiger projektet, før vi kommer med et tilbud. Har dit nuværende fundament revner eller sætningsskader, udfører vi også understøbning af fundamenter, hvor vi støber et nyt fundament under det gamle og på den måde udbedrer skaderne.

  Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig. Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig. Det påvirker dit fundament.

  Gode råd til fundamentet

  Tjek dit fundament

  Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig. Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig. Det påvirker dit fundament.

  Kig særligt efter dette:

  Kontakt os

  Har du yderligere spørgsmål til fundamentarbejdet, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig. 

  Alle vores medarbejdere har stor passion for støbning af kvalitetsfundamenter.

  Vi kan derfor altid garantere dig professionel rådgivning og vejledning til din specifikke opgave. Vi sætter os grundigt ind i din situation, så vi i fællesskab finder en god løsning for dig.

  Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

  Vælg os og få lagt et holdbart fundament med Furesø Kloak og Beton, som vil holde langt ud i fremtiden.

  Vi glæder os til at høre fra dig.