Understøbning af fundament

 

Fundamentet er den underjordiske ”mur”, som bygningen bygges på og som bærer hele bygningens vægt. Den del af fundamentet, der er over jorden, kaldes for husets sokkel. Fundamentet forhindrer også fugt fra jorden i at trænge op i husets vægge.

Hvis fundamentet ikke kan bære husets vægt, kan det give sætningsskader. Sætningsskader kan være større eller mindre og ses ofte som revner i vægge eller loft. Revner i husets ydervægge og sokkel kan også skyldes problemer med fundamentet.

Kontakt Furesø Kloak og Beton, hvis dit hus pludselig får store revner, så kan vi vurdere årsagerne til revnerne og undersøge hvordan vi kan løse problemet. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os på telefon 40 37 13 67

 

Årsager til problemer med fundamentet

 

Har du problemer med dit fundament, understøber vi det. Det vil sige, at vi støber et nyt fundament under det gamle. På den måde udbedrer vi de revner og sætningsskader, dit nuværende fundament har.

Når vi understøber et fundament, graver vi ud og understøber fundamentet et lille stykke ad gangen for ikke at beskadige huset undervejs.

Vi udfører også understøbning i forbindelse med:

Kontakt os her på siden eller på telefon 40 37 13 67, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning, så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818