Swimmingpool

Overvejer du at få bygget en swimmingpool i haven, er der flere mulige løsninger. Hos Furesø Kloak & Beton kan vi stå for hele dit projekt eller være underentreprenør på dele af det. Uanset om du ønsker en komplet pool støbt i beton eller måske blot betonvægge og bund til en præfabrikeret pool.

Vi står for udgravning samt opbygning og støbning af din nye swimmingpool. Og ikke kun til selve poolen, men selvfølgelig også render til slanger, teknikrum m.v. Den egentlige installation af poolen, fx montering af sandfilterpumpe, undervandsbelysning, pool-folie m.v. forestår vi ikke selv, men vi står gerne for kontakten til underleverandør, så du blot skal vælge hvordan din nye pool skal se ud.

Vælger du en swimmingpool fuldstøbt i beton, har du flere muligheder for at tilpasse din nye pool præcis som du vil have den, og så den passer perfekt ind i din have. Du kan bl.a. frit vælge poolens facon, dybde – med muligheder for flere dybder, placering af fx undervandslamper og dyser samt hvorvidt poolen skal monteres med liner eller fliser, eller blot males. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med en betonkonstruktion kan din pool holde i mange år uden nævneværdig vedligeholdelse.

Alt efter årstid og mængden af nedbør, som påvirker betonens hærdetid, kan vi bygge en pool på to til tre uger. Prisen varierer alt efter dine ønsker til poolen – du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak og pris på dit projekt.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på telefon 40 37 13 67.

 

Fordelene ved en swimmingpool støbt i beton:

 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818