Kælderrenovering

Mange, især ældre, huse er udstyret med en kælder. Det kan være en fuld kælder under hele huset eller en mindre kælder.

Kælderen er din adgang til at opdage eventuelle problemer med fugt eller skader i fundamentet. Vær opmærksom på væggene – de må gerne være kolde, men ikke våde og der må ikke opstå svamp. Du skal også være opmærksom på revner i væggene og gulvet.

Hvis der er afløb i kælderen, enten direkte i gulvet eller som toilet og bad, skal du være opmærksom på, at der kan opstå oversvømmelse.

Kontakt via formularen her på siden eller ring til os på telefon 40 37 13 67 og hør mere om dine muligheder for at få renoveret din kælder.

 

Vi kan hjælpe dig:

 

Skal din kælder sættes i stand og evt. benyttes til dagopholdsrum, er det vigtigt, at kælderen bliver gået grundigt efter i sømmene.

Det gør vi ved at:

 

Er uheldet ude og din kælder står under vand, sørger vi for at udbedre skaderne, så det ikke sker igen. Vi understøber fundamentet, hvis der er sætningsskader eller revner og vi reparerer kloakken samt højvandssikrer.

Hvis din kælder skal bruges til dagopholdsrum, kan vi hjælpe med sænkning af gulvet, så der bliver højere til loftet. Det kræver, at fundamentet understøbes og der etableres nye afløb, hvor det er nødvendigt. Det kan f.eks. være, hvis der skal laves bad eller toilet.

Trappen ned til kælderen kan være indvendig eller udvendig. I begge tilfælde kan vi hjælpe, hvis du skal have repareret din gamle trappe eller have støbt en ny.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din kælderrenovering eller få et uforpligtende tilbud på renoveringen af din kælder. Vi lytter til dine ønsker og udfører arbejdet professionelt, så du bliver tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818