Vi er sociale

Anlæg af swimmingpool

Overvejer du at få bygget en swimmingpool i haven, så valgmuligheder. Vi kan hos Furesø Kloak og Beton, hjælpe dig frem til den løsning der matcher dine behov bedst.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Swimmingpool

  Overvejer du at få bygget en swimmingpool i haven, er der flere mulige løsninger. Hos Furesø Kloak & Beton kan vi stå for hele dit projekt eller være underentreprenør på dele af det. Uanset om du ønsker en komplet pool støbt i beton eller måske blot betonvægge og bund til en præfabrikeret pool.

  Swimmingpool støbt af beton

  Vi står for udgravning samt opbygning og støbning af din nye swimmingpool. Og ikke kun til selve poolen, men selvfølgelig også render til slanger, teknikrum m.v. Den egentlige installation af poolen, fx montering af sandfilterpumpe, undervandsbelysning, pool-folie m.v. forestår vi ikke selv, men vi står gerne for kontakten til underleverandør, så du blot skal vælge hvordan din nye pool skal se ud.

  Vælger du en swimmingpool fuldstøbt i beton, har du flere muligheder for at tilpasse din nye pool præcis som du vil have den, og så den passer perfekt ind i din have. Du kan bl.a. frit vælge poolens facon, dybde – med muligheder for flere dybder, placering af fx undervandslamper og dyser samt hvorvidt poolen skal monteres med liner eller fliser, eller blot males. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med en betonkonstruktion kan din pool holde i mange år uden nævneværdig vedligeholdelse.

  Alt efter årstid og mængden af nedbør, som påvirker betonens hærdetid, kan vi bygge en pool på to til tre uger. Prisen varierer alt efter dine ønsker til poolen – du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak og pris på dit projekt.

  Kontakt os på kontor@furesoekloak.dk eller på tlf. 40 37 13 67.

  Fordelene ved en swimmingpool støbt i beton:

  Har vi fanget din interesse?

  Har du spørgsmål til spørgsmål til etablering af swimmingpools, så hjælper vi dig gerne. Du skal blot henvende dig på tlf. 40 37 13 67, Mail, Facebook eller kontaktformular

  Vi har stor erfaring med opbygning og støbning af pools. Vi kan derfor give dig god rådgivning og vejledning, til den bedste løsning for dig.

  Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

  Få en lækker og holdbar pool med Furesø Kloak og Beton. 

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Ring til os