OMFANGSDRÆN

Omfangsdræn

Mange husejere oplever problemer med vand i kælderen eller fugt i væggene, enten fra opstigende grundfugt eller samling af nedbør langs husets vægge. Der er ikke noget, der tyder på, at nedbørsmængderne i Danmark bliver mindre i fremtiden, snarere tværtimod. Så der skal handles, hvis du vil undgå fugtproblemer i fremtiden.

Et omfangsdræn er løsningen på, hvordan du holder din kælder eller dine vægge tørre i fremtiden.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os og hør nærmere på telefon 40371367

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er et dræn, der leder grundvand og regnvand væk fra huset, så kælderen og væggene bliver holdt tørre. En gevinst ved et omfangsdræn er, at kælderen bliver både tør og lun, da der altid laves isolerende vægdræn. Det vand, som et dræn samler sammen, løber til pumpebrønden. Derfra pumpes vand op i regnvandskloakken.

Vi har udført rigtig mange omfangsdræn i forbindelse med kældre, der måske tidligere har været tørre, men de senere år har fået problemer med vandindtrængning og fugt.

Er du i tvivl, om du har brug for et omfangsdræn på din grund, så kontakt os for nærmere information.

Bliv klogere på omfangsdræn i videoen nedenfor

Vedligeholdelse af omfangsdræn

Det er fornuftigt at få spulet omfangsdrænet igennem en gang om året for at sikre optimal funktion.

LAR Regnvandsløsning

Med de ændrede vejrforhold, hvor der kommer mere regn og flere skybrud, er der brug for nye løsninger, hvis ikke der fortsat skal være store lokale oversvømmelser. LAR eller Lokal Afledning af Regnvand er metoder til at bortlede regnvandet, så det ikke strømmer ned i de almindelige kloakker.

Normalt løber vandet fra taget ned i en tagnedløbsbrønd og derfra ud til den offentlige kloak sammen med det almindelige spildevand fra resten af huset. Hvis du alligevel skal have lavet arbejde på kloak eller lagt ny kloak, er det en god idé at tænke i separering af kloak. På den måde løber dit regnvand ikke ud i den almindelige kloak.

Der findes forskellige løsninger til håndtering af regnvand på egen grund. Læs mere om løsningerne på www.teknologisk.dk

Furesø Kloak og Beton råder over en autoriseret kloakmester og regnvandskonsulent og kan derfor give en god og professionel vurdering af konkrete løsninger til din grund og dit hus.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg kan på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton. Jeg har siden 1996 haft firmaet til at udføre adskillige projekter i min villa og i mit sommerhus.

Peter Metz

–  Efter et stort skybrud, der resulterede i en oversvømmet kælder, blev det nødvendigt at sikre huset mod lignende oversvømmelser. Furesø Kloak og Beton gav os en grundig gennemgang af de problemer, der skulle løses, og en efterfølgende klar tidsplan, som blev overholdt gennem hele processen.

Randi Annikki Mortensen