BRØNDE

Udskiftning af brønde

Langt de fleste huse har en eller flere brønde. Det er din opgave som ejer at sikre vedligeholdelse af brøndene. Derfor bør du tjekke dine brønde minimum to gange om året. Ødelagte brønde kan være en bekostelig affære, hvis det ikke opdages, da der kan opstå vandskader på huset.

Vi tilbyder

Reparation og etablering af:

  • Tagnedløbsbrønde
  • Spulebrønde
  • Pumpebrønde

Hvis du er på udkig efter et uforpligtende tilbud på etablering af en ny brønd, eller har brug for en professionel inspektion af en eksisterende brønd, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Ring til os på 40371367 

Tagnedløbsbrønde

Denne type brønd finder du under dit nedløbsrør. Typisk vil den være støbt i beton, som med tiden bliver slidt, hvilket ofte resulterer i lækager. Utætheden viser sig ved fugt på kældervæggen eller fundamentet ved siden af brønden.

Du bør rense brønden for sand, skidt og blade to gange årligt og i den forbindelse tjekke for revner i betonen. Hvis der er revner, skal brønden skiftes.

Vi skifter brønden til en ny PP-brønd.

Spulebrønde

Denne type brønd er en opsamlingsbrønd for de kloakledninger, der fører fra huset og ud til den offentlige kloak. Spulebrønden bruges til inspektion af ledningerne samt som adgang til kloakken.

Gamle beton-spulebrønde er ofte utætte i bunden. Utætheden viser sig ved forstoppelser og udsivning som i visse tilfælde kan være skjult.

Vi enten reparerer bunden eller monterer en PP-brønd i den gamle brønd.

Pumpebrønde

Denne type brønd anvendes typisk til at aflede vand fra kældre, hvis afløb ligger lavt i forhold til den offentlige kloak, eller til at opfange overskydende vand fra omfangsdræn. Pumpebrønden sørger for at lede vandet væk, hvis det overstiger et bestemt niveau.

For at sikre mod oversvømmelser eller andre problemer som følge af svigt i pumpebrønden, bør den serviceres årligt.

Er du i tvivl, om din brønd er utæt eller skal udskiftes, så kontakt os, så tager vi en snak om det.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Efter et stort skybrud, der resulterede i en oversvømmet kælder, blev det nødvendigt at sikre huset mod lignende oversvømmelser. Furesø Kloak og Beton gav os en grundig gennemgang af de problemer, der skulle løses, og en efterfølgende klar tidsplan, som blev overholdt gennem hele processen.

Randi Annikki Mortensen