Privat

Du skal starte et nyt projekt op i hjemmet og du har mange bekymringer og spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Når du samarbejder med Furesø Kloak og Beton får du en partner, der lytter til dine behov og svarer på de spørgsmål, du måtte have.

Vi kommer ud til dig og besigtiger din bolig sammen med dig. Vi svarer på dine spørgsmål og giver dig grundig vejledning i den bedste løsning til dit projekt. Vi udarbejder et skriftligt tilbud indenfor 8 dage, hvorefter vi laver en tidsplan til løsning af projektet.

Vi udfører al slags arbejde indenfor kloak og beton – lige fra vand i kælderen og kloakreparation til støbning af fundamenter, kældre og trapper.

Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre og du er som kunde hos os dækket under deres garantiordning. Garantien dækker det tab, du måtte have på baggrund af mangelfuldt kloakarbejde med en dækning på op til 50.000 kr.

 

Kontakt os her på siden eller ring til os, hvis du har et projekt, du gerne vil have hjælp til.

 

Byggeriets-Ankenaevn-logo_mellem        Kloakgaranti.dk-logo-RGB        58449_logo nyt

 

Det siger kunderne

Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Fra starten af følte vi os særdeles godt behandlet og følte, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi at de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Mads Bendtsen


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818