Højvandssikring

 

Er du en af de uheldige, der har oplevet at få vand i kælderen pga. oversvømmelse og opstigende vand fra kloakkerne?

Højvandssikring er en af de foranstaltninger, du kan tage i anvendelse for at holde din kælder tør også under ekstreme vejrforhold som skybrud og oversvømmelser.

Husk altid at få en autoriseret kloakmester til at tage sig af arbejdet. Skal du have foretaget en højvandssikring, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon 40 37 13 67

 

Typer af højvandssikring

Der er forskellige muligheder for højvandssikring. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at montere gulvafløb med indbygget højvandslukke i kælderen.

I andre tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at montere et centralt højvandslukke i en gulvbrønd eller i en brønd udenfor huset. Et højvandslukke sikrer dine afløb mod, at spildevand fra det offentlige kloaksystem trænger op af afløbene.

Har du kælder med toilet, skal det være et højvandslukke med særlig typegodkendelse til sort spildevand. Det kan også være, at der ikke længere er brug for afløb i kælderen. I disse tilfælde er det bedst at sløjfe afløbet.

Arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester.

 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft filKontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818