Gulvafløb

 

Udskiftning af afløb

Gulvafløbet i badeværelset er det sted, hvor der passerer mest vand i dit hus. Særligt i brusenichen.

Der kan opstå forskellige problemer med afløbet, hvor det vil være en god idé at få det udskiftet. Det er en opgave, vi kan løse for dig på en dag.

Kontakt os og hør nærmere på tlf. 40 37 13 67.

 

Udskiftning til VA-godkendt materiel

Vi vil altid udskifte til VA-godkendt afløbsmateriel. Kravet i dag er en CE-mærkning på europæisk niveau. Den gamle danske VA-godkendelse stiller større krav end CE-mærkningen hvorfor den stadig består derfor og fortsat regnes for et ekstra kvalitetsstempel. Når en vare eller konstruktion er VA-godkendt betyder det, at den er testet for, om den afgiver sundhedsskadelige stoffer.

 

Modernisering af gamle afløb

Gamle gulvafløb bliver slidt og hindrer vandgennemstrømningen. Derfor vil de oftere tilstoppe og der vil opstå lugtgener.

I badeværelser renoveret i 70’erne og før, kan der også være brugt beton til at udligne højdeforskel mellem gulv og afløb. Det er ikke længere lovligt, da fugten kan trænge gennem betonen og ud i resten af gulvet. Vi sørger for, at overgangen mellem flisebelægning og det nye afløb bliver helt tæt, så der ikke kan trænge fugt ud under gulvet.

Vi sikrer selvfølgelig også, at afløbet udføres, så det passer til bygningsreglementerne.

Sidder gulvafløbet i kælderen, skal du være opmærksom på, om der er højvandssikret. Hvis afløbet ikke længere bruges, skal du overveje, om det skal sløjfes helt. På denne måde er du sikret mod oversvømmelser.

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818