Kloak

Kloakarbejde er Furesø Kloak og Betons kernekompetence. Vi har mange års erfaring med anlæg af nye kloakker og kloakrenovering.

En kloak, der bliver vedligeholdt godt, kan holde i over 30 år – derfor er det vigtigt, at den bliver anlagt rigtigt. Forkert anlagte kloakker kan medføre gener, som spænder fra rotter over lugtgener til oversvømmede kældre.

Vi kommer altid og besigtiger arbejdet og bruger god tid på at tale arbejdet igennem for at sikre, at du har den fornødne viden og dermed tryghed i at lade os udføre arbejdet.

Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre og derfor dækket af deres garantiordning.

Furesø Kloak og Beton er ydermere certificeret Kessel servicetekniker, som sikrer de bedste produkter på markedet til højvandssikring. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Vi anbefaler og installerer udelukkende Kessels produkter og har en særlig uddannet tekniker med godkendelse fra Kessel.

 

Kloakgaranti.dk-logo-RGBskybrud_info_logo_top

 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818