Erhverv

Furesø Kloak og Beton hjælper virksomheder med projekter indenfor kloak og beton. Det kan være alt fra reparation/vedligeholdelse af kloakanlæg til understøbning af fundament og sokler samt udbygning af lokaler.

Vi har stor erfaring indenfor vores område og vi kan stå for dit projekt eller være underentreprenør på dele af større projekter. Vi sætter en ære i at være en god sparringspartner for at nå frem til det bedste samlede resultat.

Når I samarbejder med Furesø Kloak og Beton, kan I være sikre på, at arbejdet udføres som aftalt og til tiden. Vi har stor erfaring indenfor kloak og beton og har gennem de seneste 20 år gennemført adskillige projekter for danske virksomheder.

Furesø Kloak og Beton står for løsningsorienteret samarbejde og sparring. Vi tror på, at det er gennem samarbejde, at de bedste resultater opnås. Det arbejde, vi udfører for dig, er en del af noget større og vi forstår at se den sammenhæng.

Vi besigtiger altid projekter inden vi afgiver tilbud, så vi er sikre på at få alle detaljerne med.

 

Kontakt os enten her på siden eller på telefonen, hvis I har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Byggeriets-Ankenaevn-logo_mellem        Kloakgaranti.dk-logo-RGB         58449_logo nyt

 

Det siger kunderne

Vi har inden for de seneste år fået gennemført flere større renoveringer på vores ejerforening efter flere skybrud og oversvømmelser. Vi har generelt haft gode erfaringer med håndværkere, men vi har aldrig oplevet så dedikeret og løsningsorienteret et team som Furesø Kloak og Beton. Vi har været meget tilfredse med resultaterne, og jeg har flere gange anbefalet Furesø Kloak og Beton til andre, hvilket jeg også vil fortsætte med at gøre.

Randi Annikki Mortensen


Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818