Tilbygning

 

Tilbygning eller nyt hus?

Er dit hus blevet for småt? Så kan løsningen være en tilbygning. Det er oftest billigere at bygge til end at købe et andet hus, men det er en tidskrævende proces, som kræver meget planlægning og dygtige fagfolk bag roret.

En tilbygning betyder udvidelse af det beboede areal og kræver derfor en byggetilladelse fra kommunen. Det er desuden vigtigt at tjekke bebyggelsesprocenten på din grund for at finde ud af, om du må bygge ud og i så fald hvor meget.

Derudover er der love og krav med hensyn til isolering og energiforbrug, og du skal derfor udarbejde en energirammeberegning, når du søger om byggetilladelse.

Bygningsreglementet stiller en række krav, der skal opfyldes, før du kan bygge:

Vi kan hjælpe med støbning af fundament, så dette overholder gældende krav til holdbarhed samt radonsikring. Vi kan sørge for kloakering og rørlægning i tilbygningen samt sikring af gamle rør.

Det er vigtigt at undersøge bundforhold og geotekniske forhold før der bygges. Det kan vi hjælpe med, så du er sikker på, at huset står solidt.

Kontakt os på kontor@furesoekloak.dk eller på telefon 40 37 13 67

 

Det siger kunderne

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Furesø Kloak og Beton, hvor de har udført adskillige projekter i min villa og i mit sommerhus. De har altid været åbne over for nye ideer, de er kommet med forslag til, hvordan projekterne har kunnet føres ud i livet, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton.

Peter Metz


Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818