Fundament

 

Fundamentet er den vigtigste del, hvis du skal bygge nyt hus eller tilbygning – også hvis du bare skal bygge et drivhus. Et godt fundament er afgørende for, at bygningen holder og der ikke senere kommer skader.

Kontakt os i dag og book en tid til inspektion af din opgave. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ved at ringe til os på telefon 40 37 13 67

 

Grundpillen under din bygning

Fundamentet er det nederste bærende element af en bygningskonstruktion. Vi støber altid fundamenter i beton af bedste kvalitet for at sikre en bæredygtig løsning. Fundamentet bærer vægten af husets stabiliserende vægge og tagkonstruktion, så huset ikke synker sammen. Det er derfor vigtigt, at fundamentet bliver støbt korrekt, så man undgår sætnings- og fugtskader.

Vi foretager altid en vurdering af jordbunden, geografien og bygningens konstruktion, så du får et fundament, der kan bære bygningen i mange år uden problemer. Vi vejleder også i forhold til de helt særlige forhold, der gør sig gældende for netop dit projekt.

Vi har stor erfaring med fundamenter til tilbygninger, garager, staldbygninger, fabriksbygninger og lagerbygninger.

Skal du have lavet et fundament, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi kommer altid og besigtiger projektet, før vi kommer med et tilbud. Har dit nuværende fundament revner eller sætningsskader, udfører vi også understøbning af fundamenter, hvor vi støber et nyt fundament under det gamle og på den måde udbedrer skaderne.

Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig. Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig. Det påvirker dit fundament.

 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vedhæft fil

Kontakt

Om Furesø Kloak og Beton Aps

Furesø Kloak og Beton er specialister indenfor arbejde med kloakering og beton. Firmaet dækker hele Nordsjælland og servicerer såvel private som erhverv.

Adresse

Furesø Kloak og Beton Aps
Vindekildevej 11
3670 Veksø Sjælland
CVR:29526818