FURESØ
KLOAK
OG
BETON

Om os

Furesø Kloak og Beton har mere end 20 års erfaring inden for kloak- og betonarbejde. Vi har ekspertisen og udstyret til at udføre opgaver inden for blandt andet kloakering, betonstøbning, højvandssikring, kælderrenovering og rottesikring.

Vi sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde, og har altid fokus på at du føler dig tryg under hele forløbet. Vi giver dig den rette rådgivning inden opstart af projektet og sørger for at holde dig opdateret under hele forløbet.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi sørger for, at finde den bedst mulige løsning til dine behov. Vi overholder vores aftaler, møder til aftalt tid og rydder op efter os, når vi er færdige. Vi tager hensyn til dine naboer, og vi forstår vigtigheden af en høflig dialog med alle interessenter.

Med vores erfarne og højtuddannede medarbejdere står vi klar til at hjælpe dig.


Vi er medlem af Danske Kloakmestre og Teknologisk Instituts Kontrolinstans og er desuden tilknyttet Byggeriets Ankenævn og følger deres afgørelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Mads Bendtsen, Birkerød