UNDERSTØBNING
AF
FUNDAMENT

Understøbning

Fundamentet er den underjordiske ”mur”, som bygningen bygges på, og som bærer hele bygningens vægt. Den del af fundamentet, der er over jorden, kaldes for husets sokkel. Fundamentet forhindrer også fugt fra jorden i at trænge op i husets vægge.

Hvis fundamentet ikke kan bære husets vægt, kan det give sætningsskader. Sætningsskader kan være større eller mindre og ses ofte som revner i vægge eller loft.

Revner i husets ydervægge og sokkel kan også skyldes problemer med fundamentet.

Kontakt Furesø Kloak og Beton, hvis dit hus pludselig får store revner, så kan vi vurdere årsagerne til revnerne og undersøge, hvordan vi kan løse problemet.

Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ringe til os.

Vi kan træffes på telefon 40371367

Årsager til problemer med fundamentet:

  • Der kan opstå revner i fundamentet i frostvejr, husk derfor at tjekke hus og kælder efter perioder med hård frost.
  • Jorden kan ikke bære fundamentet, eller huset ligger på blød jord.
  • Huset er bygget på forskellige typer af fundamenter.
  • Jordens bæreevne afhænger af, hvor meget vand der er i jorden. Er vandindholdet i jorden forskelligt under huset, kan fundamentet blive ustabilt.
  • For meget vand under fundamentet kan skylle jorden væk og underminere dele af huset. Det kan fx skyldes et utæt kloakrør.
  • Jorden under fundamentet tørrer ud.

Har du problemer med dit fundament, understøber vi det. Det vil sige, at vi støber et nyt fundament under det gamle. På den måde udbedrer vi de revner og sætningsskader, dit nuværende fundament har.

Når vi understøber et fundament, graver vi ud og understøber fundamentet et lille stykke ad gangen for ikke at beskadige huset undervejs.

Vi udfører også understøbning i forbindelse med:

  • udbygning af eksisterende bygning med én eller flere etager. Her kan der være behov for forstærkning og understøbning af bygningens fundament.
  • sænkning af kældergulvet for at isolere under gulvet eller at øge loftshøjden i kælderen.
  • generel renovering af bygning, eller ved tilbygning i direkte forbindelse med den gamle bygning.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller behov for understøbning, så finder vi en løsning, der passer til dig og dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

- I vores hus har vi gennemført flere større renoveringer de sidste par år, og vi har generelt haft gode erfaringer med håndværkere, men vi har aldrig oplevet et så dedikeret team som Furesø Kloak og Beton. Medarbejderne i Furesø Kloak og Beton er dygtige, kompetente og pålidelige, og det var altid til at få fat i Furesø Kloak og Beton, når der opstod uforudsete problemer, som fx en mindre forsinkelse pga. frost.

Randi Annikki Mortensen

–  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Mads Bendtsen, Birkerød