ROTTESIKRING

Rottesikring

Rotter er et ubehageligt problem for mange husejere, og selvom rotterne er i kloakken, og du ikke kan se dem, kan de stadig udrette skader på kloakken, der kan udvikle sig. Kommer rotterne ud af kloakken, er det deres adgang til boligen.

Heldigvis er der en nem løsning til at forebygge, at rotterne overhovedet kommer ind i kloakken. En rottespærre er en mekanisk anordning med to spjæld, der lukker kloakken, så rotterne ikke kan komme ind, og automatisk åbner, når vandet løber ud.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os og hør nærmere om muligheden for at få installeret en rottespærre.

Ring på telefon 40371367

Montering af rottespærre er et lille indgreb, der er udført på mindre end en time, dog afhængig af brøndens beskaffenhed. Det er naturligvis en certificeret rottespærremontør, der kommer og udfører arbejdet, når du vælger Furesø Kloak og Beton.

Hvis du er i tvivl eller har mistanke om, at du allerede har rotter i kloakken, kan dette tjekkes med en tv-inspektion.

Små skader på kloakken kan ofte repareres, uden at kloakken behøver bliver gravet op. Det gøres med en punktreparation.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Vi havde en drøm om at få lavet et sted, hvor vi kunne avle konkurrenceheste, og med hjælp fra Furesø Kloak og Beton fik vi lavet en ny stald med ni bokse, løbebånd og solarium til hestene.

Under hele processen har vi følt os trygge, og vi er fuldt tilfredse med løsningen. Der har været klar og tydelig kommunikation under processen, og alle deadlines og aftaler er blevet overholdt.

Annegrete og Anders Brusendorff, Strandgaard, Skibby