REPARATION
AF
EKSISTERENDE
KLOAK

Identificering af problemet

Der kan være en række årsager til at din kloak ikke fungerer optimalt, og vi anbefaler derfor, at man i første omgang selv undersøger problemet.

Er din køkken- eller toiletvask eksempelvis stoppet, behøver problemet ikke være kloakken. Det kan være vandlåsen, der er stoppet til med fedt og sæberester. Vandlåsen kan uden de store problemer skilles ad og skidtet fjernes.

Fjerner dette ikke forstoppelsen, ligger problemet længere nede i afløbet. Du kan købe en rensefjeder og se, om du kan nå forstoppelsen fra brønden med den.

Har du fortsat problemer kan du kontakte os, så kommer vi og tager os af det, og du kan få en ren kloak igen.

Skriv via formularen her på siden eller ring til os.

Vi kan træffes på telefon 40371367

Skader på rørledningerne

En forstoppelse i kloakledningen kan også opdages ved, at vandet fra toilet og bruser ikke løber væk, eller løber meget langsomt væk. Det kan også være, at afløbet i brusenichen gurgler, når du trækker ud i toilettet.

Stopper din kloak til ofte, kan der være skader på kloakledningen. Der er forskellige muligheder for reparation, men først skal problemet findes. Vi kommer altid på besigtigelse først, så vi sammen kan gennemgå problemerne og finde den bedste løsning.

Tv-inspektion

For at finde skaden på kloakledningen vil vi i første omgang lave en tv-inspektion af ledningsnettet. På den måde kan vi finde problemerne uden at grave alle rørledningerne op.

Punktreparation/strømpeforing

Afhængig af skaden på din kloak, hvor gammel kloakken er, og hvor skaden sidder, kan kloakken repareres på forskellige måder. Ved punktreparation eller strømpeforing reparerer vi den eksisterende ledning uden at grave rørene op.

Forsikring

Når skader på kloak og ledninger skal udbedres, kan det være dækket af forsikring. Du bør derfor tjekke med dit forsikringsselskab, om de har særlige forbehold eller krav.

Gode råd til vedligeholdelse

Hvis du vil passe godt på din kloak og undgå, at den stopper til gentagne gange, så er her nogle få simple råd, du kan følge.

  • Undgå at hælde fedt, stearin eller sæbe i kloakken, da det kitter sammen med toiletpapir og madrester og skaber en prop.
  • Vælg miljøvenlige og svanemærkede sæbeprodukter.
  • Undgå hår i afløbet, de er med til at skabe propper.
  • Hæld ikke kemikalier, neglelak eller parfume i afløbet, det kan skade pakningerne i kloakken.
  • Kloakken har godt af at bliver skyllet igennem en gang imellem med rigeligt vand. Det forhindrer ophobning af materiale i kloakken.
  • Minimum to gange om måneden bør du hælde næsten kogende vand i køkken- og toiletvask. Det opløser fedt og forebygger lugtgener.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

– Vi havde en drøm om at få lavet et sted, hvor vi kunne avle konkurrenceheste, og med hjælp fra Furesø Kloak og Beton fik vi lavet en ny stald med ni bokse, løbebånd og solarium til hestene.

Under hele processen har vi følt os trygge, og vi er fuldt tilfredse med løsningen. Der har været klar og tydelig kommunikation under processen, og alle deadlines og aftaler er blevet overholdt.

Annegrete og Anders Brusendorff, Strandgaard, Skibby