NYANLÆG
AF
KLOAK

Kloakering

Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester. Vi har struktører og rørlæggere ansat, der alle er uddannede i Danmark. Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestres garantiordning, hvilket betyder, at du får op til 50.000 kroner i dækning, hvis vi laver fejl. Vi er også med i Teknologisk Instituts Kontrolinstans og tilknyttet Byggeriets Ankenævn

Vi tilbyder

 • Ny kloakering af eksisterende hus
 • Ny kloak til tilbygning
 • Ny kloak til nybyggere
 • Nyt badeværelse
 • Nyt køkken
 • Ny kloak i forbindelse med gårdrenovering
 • Ny kloak i forbindelse med kælderrenovering
 • Ny tilslutning af kloakken til offentlig kloak

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os via formularen her på siden eller ved at ringe til os.

Vi kan træffes på telefon 40371367

Kloakarbejde er skjult arbejde. Når først arbejdet er afsluttet og jorden dækker kloakken, er det svært for dig at tjekke for fejl eller mangler. Derfor er det afgørende for os, at du har tillid til vores arbejde.

Vi har eksisteret i 15 år og har arbejdet med kloak siden 2000. Det er din sikkerhed for at vi er et stabilt firma, som også er der, når du har spørgsmål til installationen efter arbejdet er udført.

Gode råd til anlæg af ny kloak

 • Anlæg af ny kloak skal laves af en autoriseret kloakmester.
 • Skal der laves spildevandsadskillelse, rottesikring eller højvandssikring, er det nu, du skal tænke på det.
 • Tjek din forsikring og undersøg med dit forsikringsselskab, om de har særlige krav til ny kloak.

Spildevandsrensning i det åbne land

Flere steder i Danmark er det desværre ikke muligt at blive tilkoblet offentlig kloak. En løsning på dette problem er at få anlagt et minirensningsanlæg, hvis du er langt fra en offentlig kloak og derfor ikke har andre muligheder for at komme af med dit spildevand.

Vi har stor erfaring med etablering af spildevandsrensning i det åbne land, hvor der ikke er offentlig kloak. Oftest er et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg den bedste løsning.

Nedsivningsanlæg

Et nedsivningsanlæg består af en bundfældningstank, der tilbageholder grove partikler og slam. Den skal tømmes med slamsuger min. en gang årligt. Når spildevandet har passeret bundfældningstanken, pumpes det ud i et nedsivningsanlæg. Den endelige rensning af spildevandet foregår biologisk i et stenlag under sivestrengene. Det er naturens egne bakterier og mikroorganismer, der optager næringsstofferne fra spildevandet, mens det langsomt siver ned.

Minirensningsanlæg

Et minirensningsanlæg er Rolls Royce-udgaven af et nedsivningsanlæg. Et minirensningsanlæg består af en bundfældningstank, hvorfra spildevandet ledes videre til en afklaringstank, hvor den biologiske rensning foregår. Rensningen udføres af bakterier og mikroorganismer i tanken.

Når det rensede spildevand løber videre fra anlægget, er det i princippet rent nok til at drikke. Derfor må det ledes direkte tilbage til naturen enten i å eller sø.

Vi anlægger minirensningsanlæg fra WaterSystems Bioclean, der er verdens førende på området, og det er et anlæg, vi fuldt ud kan stå inde for.

Alternativer

Der findes flere typer af anlæg til spildevandsrensning i det åbne land. Rodzoneanlæg, lukket eller åbent pileanlæg, biologisk sandfilteranlæg, beplantet filteranlæg. Når du vælger anlæg, skal du tage højde for flere ting, blandt andet jordbundsforhold, omgivelser, og hvor meget vand du bruger. Du skal også tage højde for, om du skal bruge det til helårshus eller sommerhus. Uanset, kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Hvis du er i tvivl, om du har mulighed for at få anlagt et minirensningsanlæg, eller gerne vil vide mere om de forskellige løsninger, så kontakt os her på siden eller på telefon.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg kan på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton. Jeg har siden 1996 haft firmaet til at udføre adskillige projekter i min villa og i mit sommerhus.

Peter Metz

– Vi havde en drøm om at få lavet et sted, hvor vi kunne avle konkurrenceheste, og med hjælp fra Furesø Kloak og Beton fik vi lavet en ny stald med ni bokse, løbebånd og solarium til hestene.

Under hele processen har vi følt os trygge, og vi er fuldt tilfredse med løsningen. Der har været klar og tydelig kommunikation under processen, og alle deadlines og aftaler er blevet overholdt.

Annegrete og Anders Brusendorff, Strandgaard, Skibby