KLOAKARBEJDE

Specialist i kloakker

Kloakarbejde er Furesø Kloak og Betons kernekompetence. Vi har mange års erfaring med anlæg af nye kloakker og kloakrenovering.

Vi tilbyder

         Har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os via formularen her på siden eller på telefon.

         Ring til os i dag på 40371367

         Autoriseret kloakarbejde

         En kloak, der bliver vedligeholdt godt, kan holde i over 30 år, derfor er det vigtigt, at den bliver anlagt rigtigt. Forkert anlagte kloakker kan medføre gener, som spænder fra rotter over lugtgener til oversvømmede kældre.

         Vi kommer altid og besigtiger arbejdet og bruger god tid på at tale arbejdet igennem for at sikre, at du har den fornødne viden og dermed tryghed i at lade os udføre arbejdet.

         Furesø Kloak og Beton er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre og derfor dækket af deres garantiordning.

         Certificeret Kessel servicetekniker

         Kessels produkter til højvandssikring er de bedste på markedet. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Furesø Kloak og Beton anbefaler og installerer udelukkende Kessels produkter og har en særlig uddannet tekniker med godkendelse fra Kessel.

         Få et uforpligtende tilbud

         Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

         Det siger kunderne

         –  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

         Susanne Duurhus

         –  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

         Mads Bendtsen, Birkerød