KÆLDERRENOVERING

Renovering af kældre

Mange, især ældre, huse er udstyret med en kælder. Det kan være en fuld kælder under hele huset, eller en mindre kælder.

Kælderen er din adgang til at opdage eventuelle problemer med fugt, eller skader i fundamentet. Vær opmærksom på væggene, de må gerne være kolde, men ikke våde, og der må ikke opstå svamp. Du skal også være opmærksom på revner i væggene og gulvet.

Hvis der er afløb i kælderen, enten direkte i gulvet eller som toilet og bad, skal du være opmærksom på, at der kan opstå oversvømmelse.

Kontakt via formularen her på siden eller ring til os og hør mere om dine muligheder for at få renoveret din kælder.

Vi kan træffes på telefon 40371367

Vi kan hjælpe dig:

  • hvis din gamle kælder trænger til at blive sat i stand
  • hvis du har haft oversvømmelse i kælderen
  • hvis du gerne vil bruge kælderen til dagopholdsrum

Skal din kælder sættes i stand og evt. benyttes til dagopholdsrum, er det vigtigt, at kælderen bliver gået grundigt efter i sømmene.

Det gør vi ved:

Er uheldet ude, og din kælder står under vand, sørger vi for at udbedre skaderne, så det ikke sker igen. Vi understøber fundamentet, hvis der er sætningsskader eller revner, og vi reparerer kloakken og højvandssikrer.

Hvis din kælder skal bruges til dagopholdsrum, kan vi hjælpe med sænkning af gulvet, så der bliver højere til loftet. Det kræver, at fundamentet understøbes, og der etableres nye afløb, hvor det er nødvendigt. Det kan f.eks. være, hvis der skal laves bad eller toilet.

Trappen ned til kælderen kan være indvendig eller udvendig, i begge tilfælde kan vi hjælpe, hvis du skal have repareret din gamle trappe eller støbt en ny.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din kælderrenovering eller få et tilbud på renoveringen af din kælder. Vi lytter til dine ønsker og udfører arbejdet professionelt, så du bliver tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

– Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum. Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Arbejdet blev udført til vores største tilfredshed, og de har været gode til at overholde alle aftaler om at tage mest mulig hensyn til den eksisterende bolig og flisebelægning. Teamet har desuden været særdeles nemme og venlige at omgås, og jeg kan derfor give Furesø Kloak og Beton mine varmeste anbefalinger.

Mads Bendtsen, Birkerød