HØJVANDSSIKRING

Højvandssikring

Er du en af de uheldige, der har oplevet at få vand i kælderen pga. oversvømmelse og opstigende vand fra kloakkerne?

Højvandssikring er en af de foranstaltninger, du kan tage i anvendelse for at holde din kælder tør også under ekstreme vejrforhold som skybrud og oversvømmelser. Husk altid at få en autoriseret kloakmester til at tage sig af arbejdet.

Skal du have foretaget en højvandssikring, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Vi kan træffes på 40371367 

Typer af højvandssikring

Der er forskellige muligheder for højvandssikring. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at montere gulvafløb med indbygget højvandslukke i kælderen, i andre tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at montere et centralt højvandslukke i en gulvbrønd eller i en brønd uden for huset.

Et højvandslukke sikrer dine afløb mod, at spildevand fra det offentlige kloaksystem trænger op af afløbene.

Har du kælder med toilet, så skal det være et højvandslukke med særlig typegodkendelse til sort spildevand.

Det kan også være, at der ikke længere er brug for afløb i kælderen. I disse tilfælde vil det være bedst at sløjfe afløbet.

Arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Se mere i videoen nedenfor

Værd at vide ved opstigende vand

Så du, hvor vandet kom op? Hvis det kom op af gulvet, skyldes det utætte kloakker under huset. Her vil det hjælpe at få en strømpeforing af kloakken, eller helt udskifte kloakken.

Kloakkerne udsættes for et enormt vandtryk fra den offentlige kloak under skybrud, så selv små utætheder kan give vand på gulvet i din kælder.

Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude og din kælder er blevet oversvømmet, skal du melde det til dit forsikringsselskab. Der er flere og flere forsikringsselskaber, som forlanger, at man har højvandssikret sin kælder og får foretaget årlig service, før man kan tegne en forsikring.

Hvis du er i tvivl, så kontakt dit forsikringsselskab, så er du sikker på at have dækning før næste skybrud.

Kessel service

Kessels produkter til højvandssikring er de bedste på markedet. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Furesø Kloak og Beton anbefaler og installerer udelukkende Kessel-produkter og har en særligt uddannet tekniker med godkendelse fra Kessel.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Mads Bendtsen, Birkerød