GULVAFLØB

Udskiftning af afløb

Gulvafløbet i badeværelset er det sted, hvor der passerer mest vand i dit hus. Særligt i brusenichen.

Der kan opstå forskellige problemer med afløbet, hvor det vil være en god idé at få det udskiftet. Det er en opgave, vi kan løse for dig på en dag.

Kontakt os og hør nærmere på telefon 40371367

Udskiftning til VA-godkendt materiel

Vi vil altid udskifte til VA-godkendt afløbsmateriel. Kravet i dag er en CE-mærkning på europæisk niveau. Den gamle danske VA-godkendelse stiller større krav end CE-mærkningen, og består derfor fortsat og regnes for et ekstra kvalitetsstempel. Når en vare eller konstruktion er VA-godkendt, betyder det, at den er testet for, om den afgiver sundhedsskadelige stoffer.

Modernisering af gamle afløb

Gamle gulvafløb bliver slidt og hindrer vandgennemstrømningen. Derfor vil de oftere tilstoppe, og der vil opstå lugtgener.

I badeværelser renoveret i 70’erne og før kan der også være brugt beton til at udligne højdeforskel mellem gulv og afløb. Det er ikke længere lovligt, da fugten kan trænge gennem betonen og ud i resten af gulvet. Vi sørger for, at overgangen mellem flisebelægning og det nye afløb bliver helt tæt, så der ikke kan trænge fugt ud under gulvet.

Vi sikrer selvfølgelig også, at afløbet udføres, så det passer til bygningsreglementerne.

Sidder gulvafløbet i kælderen, skal du være opmærksom på, om der er højvandssikret. Hvis afløbet ikke længere bruges, skal du overveje, om det skal sløjfes helt. På denne måde er du sikret mod oversvømmelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Efter et stort skybrud, der resulterede i en oversvømmet kælder, blev det nødvendigt at sikre huset mod lignende oversvømmelser. Furesø Kloak og Beton gav os en grundig gennemgang af de problemer, der skulle løses, og en efterfølgende klar tidsplan, som blev overholdt gennem hele processen.

Randi Annikki Mortensen

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus