FUNDAMENT

Støbning af fundamenter

Fundamentet er den vigtigste del, hvis du skal bygge nyt hus eller tilbygning – også hvis du bare skal bygge et drivhus. Et godt fundament er afgørende for, at bygningen holder, og der ikke senere kommer skader.

Kontakt os i dag og book en tid til inspektion af din opgave. Du kan skrive til os via formularen her på siden eller ved at ringe til os.

Vi kan træffes på telefon 40371367

Grundpillen under din bygning

Fundamentet er det nederste bærende element af en bygningskonstruktion. Vi støber altid fundamenter i beton af bedste kvalitet for at sikre en bæredygtig løsning. Fundamentet bærer vægten af husets stabiliserende vægge og tagkonstruktion, så huset ikke synker sammen. Det er derfor vigtigt, at fundamentet bliver støbt korrekt, så man undgår sætnings- og fugtskader.

Vi foretager altid en vurdering af jordbunden, geografien og bygningens konstruktion, så du får et fundament, der kan bære bygningen i mange år uden problemer. Vi vejleder også i forhold til de helt særlige forhold, der gør sig gældende for netop dit projekt.

Vi har stor erfaring med fundamenter til tilbygninger, garager, staldbygninger, fabriksbygninger og lagerbygninger.

Skal du have lavet et fundament, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi kommer altid og besigtiger projektet, før vi kommer med et tilbud.

Har dit nuværende fundament revner eller sætningsskader, udfører vi også understøbning af fundamenter, hvor vi støber et nyt fundament under det gamle, og på den måde udbedrer skaderne.

Tjek dit fundament

Det er vigtigt at holde øje med husets fundament jævnligt for at undgå, at eventuelle problemer vokser eller breder sig. Selv hvis du ikke tidligere har haft problemer, kan den øgede mængde regn være med til at ændre jorden og gøre den mere fugtig. Det påvirker dit fundament.

Kig særligt efter dette:

  • Revner i sokkel og i murværket
  • Revner på kældervægge
  • Fugt i kælderen, skimmelsvamp og fugt i facaderne. Dette kan skyldes fugt i fundamentet og opstår ved revner i fundamentet.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Jeg kan på det varmeste anbefale Furesø Kloak og Beton. Jeg har siden 1996 haft firmaet til at udføre adskillige projekter i min villa og i mit sommerhus.

Peter Metz