BETONARBEJDE

Ekspert i betonarbejde

Furesø Kloak og Beton varetager alle former for betonarbejde i forbindelse med renovering og nybyggeri. Vi har speciale i kloak og beton og stor erfaring med betonarbejde. Vores kompetencer spænder bredt fra tilbygninger og mindre bygninger til støbning af gulv og trapper.

Vi tilbyder

Står du foran et større renovationsprojekt er du velkommen til at kontakte os, enten via formularen her på siden eller på telefon.

Giv os et kald på 40371367

Gode råd til betonarbejde

  • Fabriksblandet færdigbeton kan købes gennem de fleste trælaster. Den færdige beton afleveres direkte, hvor der er brug for den – også på steder, hvor en lastbil ikke kan komme hen.
  • Beton kan blandes i mindre mængder. Vælger du at blande din beton selv, kræver det en betonblander og god plads.
  • Du kan finde præfabrikerede betonvarer som: betonfliser, trappetrin, sten til havemure og større støttemure, hele trapper på bestilt mål, byggeelementer som vægelementer og etageadskillelser, tanke, kloakrør og brønde.
  • Skal du bygge et parcelhus eller noget større, bør du undersøge priser og kvalitet fra flere entreprenører.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det siger kunderne

–  Jeg har flere gange valgt at gøre brug af Furesø Kloak og Beton, da kvaliteten af det arbejde, de udfører, altid er i top, og jeg har samtidig fuld tillid til, at projekterne bliver fulgt helt til dørs. De gav sig tid til at forklare deres tilbud, hvilket gav mig en tryghedsfornemmelse og en følelse af at være blevet inddraget i det arbejde, der blev udført på mit hus.

Susanne Duurhus

–  Vi har i sommeren 2014 benyttet os af Furesø Kloak og Beton til at udføre kloakarbejde på vores ejendom. Vi har fra starten af følt os særdeles godt behandlet og følt, at vi som kunde var i centrum.  Vi valgte Furesø Kloak og Beton til at udføre arbejdet, fordi de lyttede til vores behov samt gav os en grundig og seriøs gennemgang af vores muligheder, og hvordan de kunne føres ud i livet.

Mads Bendtsen, Birkerød